Από Ελένη Μήτση

Η σκηνή, που ίσως οι περισσότεροι και να περίμεναν έχει φτάσει στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τον Στρατή και τον Χρήστο να έρχονται σε μια άγρια συμπλοκή με αφορμή τις πολλές διαφορές, που έχουν μεταξύ τους (δείτε εδώ τις σοκαριστικές εξελίξεις της εβδομάδας).

Η ξαφνική παρουσία του δημάρχου στο Όνειρο θα είναι η αφορμή να δούμε τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια με τον Βαρδάρη να λέει έξαλλος στον άντρα, με τον οποίο μοιραζόταν για χρόνια την ίδια γυναίκα: «Ήρθες εδώ κουστουμαρισμένος, να ρίξεις τη ζεμπεκιά σου, να καμαρώσουν τα πλήθη και τώρα τι θα γίνει, θα μου βγάλεις και λόγο; Ούτε κότσια έχεις, ούτε τιμή».

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα στον Στρατή και τον Χρήστο

Μπαίνει στη σειρά η Δέσποινα Βανδή;

Το κοινό φαίνεται να έχει αγκαλιάσει τη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι ηθοποιοί Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου (δείτε εδώ ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Σε δηλώσεις του στο breakfast at star ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο όπως είπε, συζητάνε τα προσωπικά τους.

«Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Επειδή είναι ερωτευμένος μάλλον τον αγαπάτε».

«Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε, όταν έχουμε γύρισμα μαζί».

Σε ό,τι αφορά το ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τα αποθεωτικά σχόλια που γράφονται στο Twitter, απάντησε: «Δεν έχω twitter, αλλά έχω φίλες που μου λένε τι γράφεται για τον ρόλο μου».

Τέλος, στα όσα ακούγονται ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί στη σειρά, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει εξελίξεις (7/11): «Ξέσκισε τον Βαρδάρη» - Ο Χρήστος αποφασισμένος να διαλύσει τον Στρατή

Φωτογραφίες απόδειξη: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες της σειράς Αυτή η νύχτα μένει