Από Ελένη Μήτση

Μετά το πολύ συγκινητικό επεισόδιο, που είδαμε στη σειρά Τα καλύτερα μας χρόνια (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού), την Τρίτη 8/11 αναμένεται να δούμε την επόμενη ημέρα από τον θάνατο της γιαγιάς Ερμιόνης...

Οι εξελίξεις για το σημερινό 8/11 επεισόδιο στη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια''

Η άφιξη του κυρ Γιάννη και της Τούλας, ως οι νέων αγοραστών του σουπερμάρκετ, αναστατώνει τη γειτονιά. Η Νανά ζηλεύει την αστραφτερή Μερσεντές του ζευγαριού και ζητάει επίμονα από τον Δημήτρη να της αγοράσει αυτοκίνητο. Μια ευκαιρία παρουσιάζεται στον Στέλιο για να πουληθεί το σπίτι τους, πριν το πάρει η τράπεζα, αλλά η Μαίρη διστάζει να το αποχωριστεί.

Η Ελπίδα έχει μια δελεαστική πρόταση για την καριέρα της, που τη βάζει σε δίλημμα, ενώ η γνωριμία του Άγγελου με μια κοπέλα τού ανοίγει νέους δρόμους… Η Μαίρη κι ο Στέλιος, πριν αναγκαστούν να μετακομίσουν, οργανώνουν μια συγκέντρωση της γειτονιάς σπίτι τους, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την εμφάνιση της Σούλας στο «Να η ευκαιρία».

Ο Στέλιος ετοιμάζεται να πουλήσει το σπίτι τους σε μια οικογένεια ομογενών από την Αυστραλία και ένας χείμαρρος αναμνήσεων κατακλύζει την οικογένεια. Ο κυρ Νίκος αποχωρεί για τη Νέδουσα, καθώς έχει ανάγκη να αποχαιρετήσει την Ερμιόνη με τον τρόπο του.

Ο Άγγελος και η παρέα του αγωνιούν για τις εξετάσεις Lower και η Σούλα ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα. Ο Μίλτος ακολουθεί τις συμβουλές του Παπαδόπουλου, σχετικά με την προσέγγιση της Ελπίδας και η κυρία Ρούλα εκπλήσσει τους Αντωνόπουλους με μια αναπάντεχη πρόταση που τους κάνει.

Ηχηρή απουσία από τη σειρά

Μια από τις σειρές, που βλέπουμε στην κρατική τηλεόραση και μάλιστα προβάλλει επεισόδια με νόημα, που αγγίζουν το τηλεοπτικό κοινό είναι τα ''Καλύτερα μας χρόνια''.

Μια είδηση σχετικά με το σίριαλ και τα μέλη της έγινε γνωστή την Κυριακή 6/11 από τη Real. Όπως αναφέρεται στη μέση της σεζόν θα χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση και να αποχωρήσει ο σκηνοθέτης Νίκος Κρητικός.

Πιο αναλυτικά, στη θέση του αναμένεται να δούμε τον Σπύρο Ρασιδάκη. Θα πρέπει να σημειωθεί στο σημείο αυτό ωστόσο, πως τελευταία βλέπουμε πολλές αλλαγές μιας είναι η τρίτη αντικατάσταση σκηνοθετών.

Νίκος Κρητικός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερά μας χρόνια εξελίξεις (1/11): Η Πελαγία δεν δέχεται την πραγματικότητα - Θλίψη σε όλη την γειτονιά

Τα καλύτερά μας χρόνια εξελίξεις (25/10): Ένας θάνατος που θα σημαδέψει τους πάντες! Όλη η γειτονιά στο πόδι εξαιτίας...