Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει, που «σαρώνει» σε νούμερα τηλεθέασης, επιστρέφει απόψε (7/11) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από το σχέδιο που έχει οργανώσει ο Χρήστος προκειμένου να καταστρέψει τον Στρατή.

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Μετά την απόφαση της Εύης και της Φωτεινής να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο της μητέρας τους και το ξέσπασμα του Χρήστου εναντίον τους, τα δύο κορίτσια βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς τους.

Ο Χρήστος δείχνει μετανιωμένος με την πράξη του αυτή και αποφασίζει να πάει στη Βρεττώ. «Τι συμπεριφορά είναι αυτή απέναντι στα παιδιά; Τα δικά σου τα προβλήματα θα τα επωμιστούν εκείνα; Σύνελθε όσο είναι καιρός», του επισημαίνει. «Έχω μετανιώσει, μάνα, έχεις δίκιο! Δεν έπρεπε να φερθώ έτσι εγωιστικά. Το πήρα απόφαση, όμως, θα αλλάξω! Θα αφήσω πίσω το παρελθόν και θα αφοσιωθώ στα κορίτσια όπως πρέπει», της υπόσχεται.

Και πράγματι ο Χρήστος δείχνει να έχει αλλάξει στάση απέναντι σε όλους, έχοντας βέβαια σχέδιο που ακολουθεί για να μην κινήσει τις υποψίες. Και η Βρεττώ παρακολουθεί με δυσπιστία την αλλαγή του Χρήστου, ενώ Εύη και Φωτεινή παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες.

Η Νίτσα από την άλλη δίνει την ψυχή της στη Ζέτα, που στο άκουσμα των όσων λέει ο δικηγόρος της καταρρέει, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος. Όταν συναντιούνται ξανά, εκείνη απολογείται: «Δεν γινόταν να έρθω, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό», του λέει.

Ωστόσο εκείνος της κλείνει εκ νέου ραντεβού και αυτή τη φορά οι δυο τους βγαίνουν. Ο Χρήστος, από την άλλη, έχει πάρει φωτιά. Δίνει μια οριστική απάντηση στον Στέλιο: «Ξέσκισε τον Βαρδάρη με κάθε τρόπο! Μου διέλυσε την οικογένεια, μου πήρε τα πάντα, θα τον καταστρέψω», υποστηρίζει.

Παράλληλα, καθησυχάζει τις κόρες του: «Ολα θα αλλάξουν από εδώ και στο εξής! Σας υπόσχομαι πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να μη βαρύνω άλλο την ψυχή σας και θα περνάω χρόνο μ’ εσάς». Μια κουβέντα του Μίλτου με τον Αλέξανδρο φέρνει στα χέρια του μια νέα πληροφορία για τον Χρήστο, ενώ ο τελευταίος ξεκινά μια νέα επαφή με την όμορφη και παράξενη Βάσω. Το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές είναι εμφανές και αποφασίζουν να βγουν ραντεβού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φωτογραφίες απόδειξη: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει: «Τσουτσουριάζει το μέσα μας...» - Πήρε φωτιά το twitter με το πρώτο φιλί του Στρατή και της Ζέτας