Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (8/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς, μιας και η Μαργέτα, μετά τους πόνους που έχει στο στήθος, μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τι θα δούμε σήμερα (8/11) στο Έρωτας Φυγάς

Η Μαργέτα μεταφέρεται στο νοσοκομείο με πόνους το στήθος, ενώ την ίδια ώρα ο Μάρκος παίρνει πολλούς εργάτες από τον Δεμερτζή να δουλέψουν γι’ αυτόν. Και η Αλεξάνδρα όμως έχει το δικό της σχέδιο. Όταν μαθαίνει ότι η Μαργέτα ήταν στο νοσοκομείο και της το είχαν κρύψει, το σκάει με το μωρό.

Παίρνει μαζί της και το όπλο, αλλά ο Ιάσονας την προλαβαίνει. «Μπορείς να πας όπου θέλεις, αλλά μόνη σου. Ο γιος μου θα μείνει εδώ που ανήκει. Στο σπίτι του», της ξεκαθαρίζει και της παίρνει το παιδί. «Τώρα είναι ελεύθερη να φύγεις», της λέει κι εξαφανίζεται. Εκείνη ψάχνει το παιδί της παντού πανικόβλητη. Στο μεταξύ η καθυστέρηση της Γεωργίας γεννάει ελπίδες πως μπορεί να περιμένει μωρό… (δείτε εδώ τι θα συμβεί όταν η Αλεξάνδρα πιάσει τον Μάρκο με τη Ρηνιώ).

Τι θα δούμε αύριο (9/11)

Ο Μάρκος προσλαμβάνει τους εργάτες του κτήματος Δεμερτζή και ο Ιάσονας ξεσπάει στον Στρατή. «Πώς είναι δυνατόν να τους αφήσεις να φύγουν; Είσαι άχρηστος», του φωνάζει. Η Βάσω πάλι παραλαμβάνει την αίτηση διαζυγίου της Ελπίδας όσο εκείνη πέφτει στα δίχτυα του ετεροθαλή αδελφού τής Αλεξάνδρας και απατεώνα, του Μήτσου. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η φήμη ότι η Ρηνιώ έχει σχέση με τον Μιχάλη εξαπλώνεται και ο Στρατής βάζει ξανά μπρος να την παντρέψει. Μέσα σε όλα η Μαργέτα επισκέπτεται τον Μάρκο και ο Ιάσονας χρησιμοποιεί το μωρό για να χειραγωγήσει την Αλεξάνδρα.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: «Για να σε σώσω τον παντρεύτηκα...» - Η Αλεξάνδρα πηγαίνει έντρομη στον Μάρκο

Έρωτας φυγάς spoiler: Νέο σκάνδαλο! Ο Μιχάλης πλησιάζει τη Ρηνιώ και ο Στρατής εξοργίζεται