Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο Μαύρο Ρόδο, ο Πέτρος έχει αποφασίσει να παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα στη Γερακιανή, γεγονός που βάζει σε υποψίες την Αλεξία. Εκείνη τον παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να μάθει αν έχει γίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και την Ελισάβετ.

«Μη με κοροϊδεύεις! Συμβαίνει κάτι με την Ελισάβετ; Μεταξύ μας μιλάμε τώρα», του λέει με νεύρα. «Τι λες μωρέ Αλεξία, πας καλά; Η Ελισάβετ πάει για χειροτονία», της απαντάει ο Πέτρος για να την καθυσυχάσει.

Η κοπέλα το δέχεται και έτσι του απαντάει: «Αν μάθω ότι έχεις κάνει κάποια βλακεία, ψάξε μέρος στη Γερακιανή να κρυφτείς. Και αν μάθεις τίποτα για τη χειροτονία να μου το πεις δε θέλω να τη χάσω». Αυτό που δεν γνωρίζει ωστόσο η κοπέλα, είναι ότι ο Πέτρος έχει ήδη προσεγγίσει την Ελισάβετ με ένα ραβασάκι.

Η Αλεξία, τότε αποφασίζει να τον ενημερώσει για τον χωρισμό της Αγγελικής με τον Θέμη: «Άκου τώρα και την άλλη βόμβα που έπεσε εδώ μέσα. Η μαμά και ο μπαμπάς χωρίζουν, οριστικά αυτή τη φορά»

Το απόσπασμα από το αποψινό (8/11) Μαύρο Ρόδο

Ραγδαίες εξελίξεις απόψε στο Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος μιλάει με την Ολγα και μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι. Αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή. Στο μεταξύ, ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με το όπλο που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους. «Οπλο; Τι δουλειά έχει αυτό στα πράγματα της κόρης μας! Τι συμβαίνει, Μανώλη; Πού έχει μπλέξει το παιδί μας;», ψελλίζει η Ευτυχία.

Όμως, είναι αποφασισμένη να μιλήσει με την κόρη της και να μάθει. «Τι δουλειά έχει το όπλο στην τσάντα σου; Γιατί κουβαλάς τέτοιο πράγμα μαζί σου;», τη ρωτάει και η Γιάννα ξαφνιάζεται: «Γιατί ψάχνεις τα πράγματά μου;». «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Γιατί έψαξα εγώ τα πράγματά σου ή γιατί εσύ έχεις ένα όπλο μαζί σου; Πού έχεις μπλέξει; Τι συμβαίνει; Απαιτώ να μου δώσεις εξηγήσεις», της τονίζει η Ευτυχία και εκείνη της λέει ψέματα: «Το έχω για προστασία! Μαγαζί έχω στην Πάτρα, πολλά έχουν συμβεί τελευταία με κλοπές και ληστείες, φοβόμουν και το πήρα για να νιώθω ασφάλεια».

Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους, ενώ ανησυχούν για το μέλλον της και θέλουν να την προστατέψουν. «Δεν πιστεύω λέξη από όσα μας είπε! Κάπου έχει μπλέξει η κόρη μας, Μανώλη», του λέει η Ευτυχία εμφανώς ανήσυχη. Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον, ενώ ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Ομως, η ηγουμένη τούς πιάνει στα πράσα και τώρα η Ελισάβετ καλείται να δώσεις εξηγήσεις, ενώ φοβάται ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Η Αυξεντία ξεθάβει τον Διακοσάββα - Κοντά στο να την ανακαλύψει ο Σαράντος

Μαύρο Ρόδο: «Ο πονηρός τον έστειλε...» - Η Ελισάβετ ξεσπάει σε κλάματα για το φιλί της με τον Πέτρο