Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (8/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», μιας και η Ματούλα παίρνει την απόφαση να μείνει σπίτι της και αυτό της βγαίνει σε κακό αφού ο Θανάσης την χτυπάει ανελέητα (δείτε εδώ ένα καυτό spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (8/11) στον Παράδεισο των Κυριών

Η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ντίνος έχει οικονομικά προβλήματα και του προτείνει να τον βοηθήσει, εκείνος όμως δεν δέχεται. Στο μεταξύ, η απόφαση της Ματούλας να μείνει στο σπίτι δεν της βγαίνει σε καλό, καθώς ο Θανάσης για μια ακόμα φορά πιο βίαιος από ποτέ και τη χτυπάει ανελέητα. Η Ματούλα ενημερώνει αμέσως τη Μιράντα: «Είναι θηρίο, με χτύπησε πολύ άσχημα».

Η Μιράντα, σοκαρισμένη, αποφασίζει να δράσει: «Έρχομαι να σας πάρω τώρα από εκεί», της λέει και με κίνδυνο της ζωής της παίρνει τη Ματούλα και την κρύβει στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά, καθώς σε έναν μεγάλο καβγά με τον Θανάση τού αποκαλύπτει: «Μη νομίζεις ότι έχω μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Εχω μαζέψει τόσα στοιχεία για σένα, που είμαι έτοιμος να σε κλείσω φυλακή για τη δολοφονία του Γερακά». Την ίδια ώρα και η Βικτώρια αρχίζει να φοβάται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα και αναγκάζεται να πιέσει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο: «Μέχρι εδώ. Σταμάτα να ασχολείσαι με τον Παπακώστα», τον προστάζει.

Τι θα δούμε αύριο (9/11)

Ενας καβγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και ενώ η εμπιστοσύνη της Γεωργίας στο πρόσωπό του Αγη έχει κλονιστεί πολύ σοβαρά, η Δάφνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του και υποκύπτει στον εκβιασμό που της κάνει ο Αγης: «Μη με ζαλίζεις και μη με πιέζεις γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σε ξαποστείλω», ισχυρίζεται. Ο Αγης, αποφασισμένος να ξανά κερδίσει τη Γεωργία, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τα καταφέρει.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης μαθαίνει τα καλά νέα, ότι ο Ντίνος υπέγραψε τη συμφωνία για το δάνειο, όμως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά. Στο μεταξύ ο Θανάσης γυρίζει στο σπίτι και καθώς δεν βρίσκει τη Ματούλα γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι για να τον απειλήσει: «Θα σε καταστρέψω! Ασε ήσυχη τη γυναίκα σου. Δεν πρόκειται να την ξαναδείς. Εκεί που είναι, είναι καλά και ασφαλής», του τονίζει μεταξύ άλλων, αλλά η κοπέλα πληρώνει το λάθος της να βρεθεί εκεί.

Ο Θανάσης της επιτίθεται: «Λέγε πού την έχεις, θα σε σκοτώσω», την απειλεί κι αρχίζει να τη χτυπάει με μανία. Η Μιράντα πάνω στην πάλη της με τον Χρηστίδη, πέφτει και χτυπάει άσχημα. Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Χρηστίδης την κλειδώνει μέσα στο σπίτι. Ολοι την περιμένουν στον Παράδεισο και ανησυχούν για την απουσία της, ενώ εκείνη είναι εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα το παρατραβήξει...» - Ο Νίκος Λεκάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τον Άγη Μπουραντά