Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

To Αυτή η Νύχτα Μένει, επιστρέφει απόψε (8/11) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις μιας και ο Χρήστος, μετά την επίσκεψή του στο Όνειρο, τσακώνεται με τον Στρατή και καταλήγει να τον πλακώνει στο ξύλο (δείτε εδώ ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (8/11) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Το φιλί που δίνει η Ζέτα στον Στρατή ανάμεσα στα κλάματά της… μένει αναπάντητο. Εκείνη απογοητεύεται και σκέφτεται τα λόγια της Νίτσας που την είχε προειδοποιήσει να μην ανοίξει την καρδιά της γιατί θα πληγωθεί. Μέχρι που την επόμενη μέρα, έξω από το ξενοδοχείο της περιμένει ο Στρατής. «Πάμε βόλτα, ανέβα», της λέει. Οι δυο τους πάνε κάπου ήσυχα όπου εκδηλώνουν ακόμα περισσότερο τον έρωτά τους και στο τέλος καταλήγουν σε μια συμφωνία.

Οι απειλές γύρω τους, όμως, πυκνώνουν. Η αναχώρηση του Σήφη κάνει επείγουσα την ανεύρεση πλήκτρων για το μαγαζί και η παρέα τού «Ονείρου» τον αποχαιρετά. Η Ζέτα επιστρέφει στο Αγρίνιο, ενώ στο μαγαζί εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Σταύρος για τη θέση του Σήφη. Από την άλλη, στην Αθήνα ο Θέμης δίνει μια υπόσχεση.

Τι θα δούμε αύριο (9/11)

Ο Χρήστος επιμένει να θέλει να καταστρέψει τον Στρατή και αφού δεν τα καταφέρνει με το να του κλείσει το μαγαζί, λόγω άνωθεν εντολών, αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια και να βρει πράγματα για το παρελθόν του στην Αθήνα. «Δεν μπορεί να μην είχε κάνει τίποτα στην Αθήνα! Τέτοιο κάθαρμα σίγουρα θα είχε μπλέξει σε παρανομίες. Ψάξε όπου μπορείς, χρησιμοποίησε όλες τις επαφές που μπορείς να έχεις και βρες μου στοιχεία να τον διαλύσουμε», λέει στον Στέλιο, ο οποίος αναζητά απαντήσεις στους φακέλους της χωροφυλακής. Η προσωπική εμπλοκή του Αλέξανδρου στην υπόθεση παραμένει ακόμα στο σκοτάδι.

Την ώρα που ο Στρατής και η Ζέτα περνάνε για πρώτη φορά λίγες στιγμές μαζί, χωρίς να σκέφτονται το πριν και το μετά, ο Στέλιος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση, προκαλώντας την οργή του Χρήστου. «Εχεις τρελαθεί εντελώς; Δεν ξέρεις ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις; Είναι ικανός να το πει σε όλους για να με εκδικηθεί», του επισημαίνει και ο Στέλιος τον καθησυχάζει: «Ο Αλέξανδρος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια σημάδια! Είναι έμπιστος».

Ο Μίλτος, από την άλλη, αρχίζει να χάνει τον έλεγχο φέρνοντας τον Τάσο αντιμέτωπο με τον εαυτό του. Καθώς ο καινούριος πιανίστας, ο Σταύρος, παίρνει τη θέση του στο μαγαζί φέρνοντας μαζί του έναν καινούριο κόσμο, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν. Αν αυτό το μάθει ο Χρήστος, τότε θα έχει έναν γερό άσο στο χέρι του για την απόλυτη καταστροφή του εχθρού του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φωτογραφίες απόδειξη: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει: «Τσουτσουριάζει το μέσα μας...» - Πήρε φωτιά το twitter με το πρώτο φιλί του Στρατή και της Ζέτας