Από Ελένη Μήτση

Ο Άγης στον Παράδεισο των Κυριών μπορεί να έχει δείξει το πρόσωπο του γόη με τις πολλές και διαφορετικές κατακτήσεις, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η Γεωργία έχει αληθινά συναισθήματα για εκείνον.

Αυτό άλλωστε φάνηκε από το γράμμα και τα λουλούδια, που έλαβε η κοπέλα από εκείνον στη δουλειά και την αντίδρασή της στα τρυφερά του λόγια: «Γεωργία μου με τη Δάφνη δεν είχαμε τίποτα, πίστεψε με έχω μάτια μόνο για εσένα και ελπίζω να ξανά δω τα δικά σου σύντομα. Θα σε περιμένω πάντα με θαυμασμό Άγης» (δείτε εδώ το spoiler για τον ρόλο του Άγη).

O Άγης στέλνει ερωτικό μήνυμα στην Γεωργία

Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια στριμώχνουν τον Άγη

Ο Νίκος Λεκάκης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 5/11 στο Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ των όσων δήλωσε για τα προσωπικά του, τον είδαμε να σχολιάζει και τη συμμετοχή του στη σειρά ''Παράδεισος των Κυριών''.

Μάλιστα η εκπομπή πρόβαλε και αποκλειστικό απόσπασμα από τη σειρά, με τον ήρωα, που υποδύεται ο ηθοποιός τον Άγη. Ο ίδιος συνομιλεί με τον Χριστόφορο και τη Μιράντα (με την αποκάλυψη πως είναι γιος της) πιέζοντας τον να μην παίξει με την Γωεργία: «Τον πατέρα της τον ξέρω πολλά χρόνια, θα ήθελα να τον σεβαστείς και να μην την πειράξεις. Και επειδή σου αρέσει αυτήν την εβδομάδα και την άλλη εβδομάδα μπορεί να σου αρέσει κάποια άλλη σε θέλω προσεκτικό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης αποσύρει τη μήνυση του Άγη - Η αντίδραση του αστυνόμου

Χτυπήθηκαν στην prime time ζώνη (3/11) - Παράδεισος των Κυριών ή Ράδιο Αρβύλα;