Από Ελένη Μήτση

Το ζευγάρι της χρονιάς στο Σασμό είναι ομολογουμένως η Βασιλική και ο Μαθιός, οι οποίοι προσπαθήσαν πολύ μέχρι να είναι μαζί αλλά και μέχρι να εκπληρώσουν την επιθυμία τους να παντρευτούν.

Μετά λοιπόν το μυστήριο στην εκκλησία, πηγαίνουν για λίγο οι δύο τους και απομονώνονται στο σπίτι και στη συνέχεια, όπως θα δούμε στο σημερινό 7/11 επεισόδιο ακολουθεί το παραδοσιακό γλέντι τους. Εντυπωσιακός μάλιστα θα είναι και ο κοινός χορός τους με τον Μαθιό να της εξομολογείται: «Όνειρο ζω, μα είναι ξύπνιος. 20 χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή, τώρα είμαστε εδώ μαζί, είσαι η γυναίκα μου και εγώ ο άντρας σου».

Ο χορός του Μαθιού και της Βασιλικής στο γλέντι του γάμου τους

Η Βασιλική θα μάθει για τον φονιά του Στεφανή

Μετά τον τηλεοπτικό τους γάμο, ο οποίος βαφτίστηκε ως γάμος της χρονιάς στον Σασμό, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος, το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 ήταν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε Γίνεται, και έκαναν όσες αποκαλύψεις μπορούσαν και τους...επιτρεπόταν, για την σειρά που έχουν όλοι λατρέψει και έχει γίνει καθημερινή τους συνήθεια, τον Σασμό.

«Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου καθώς έτσι πιστεύει...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Στέλλα θα μπλέξει με...» - Το καυτό spoiler της Ευγενίας Σαμαράς για τον Σασμό

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μάρκου - Η Μαρίνα τα χάνει