Από Ελένη Μήτση

Κρίσιμες είναι οι ώρες στα νέα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου για την Ελισάβετ, η οποία από τη μία έρχεται αντιμέτωπη με την χειροτονία της και από την άλλη ο έρωτας του Πέτρου για εκείνη παραμονεύει διαρκώς.

Όπως θα δούμε και στο σημερινό 7/11 επεισόδιο ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο χωριό (δείτε εδώ τις εξελίξεις) και μάλιστα πηγαίνει στο μοναστήρι. Επειδή όμως έχει αρχίσει να καταλαβαίνει, πως οι μοναχές το κοιτούν περίεργα, όπως αποκαλύφθηκε από το Mega Καλημέρα εκείνος θα προσπαθήσει με ένα τέχνασμα να επικοινωνήσει μαζί της.

Πιο αναλυτικά θα δούμε τον Πέτρο να γράφει ένα γράμμα, τάχα μου από την αδερφή του Αλεξία και έτσι να το δίνουν οι καλόγριες στην Ελισάβετ. Εκείνος όμως θα της έχει γράψει να συναντηθούν στην κουζίνα κρυφά. Θα ανταποκριθεί άραγε στο κάλεσμά του;

Η νέα κίνηση του Πέτρου για να έρθει πιο κοντά με την Ελισάβετ

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 8/11

Ο Πέτρος μιλάει με την Ολγα και μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι. Αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή. Στο μεταξύ, ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με το όπλο που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους. «Οπλο; Τι δουλειά έχει αυτό στα πράγματα της κόρης μας! Τι συμβαίνει, Μανώλη; Πού έχει μπλέξει το παιδί μας;», ψελλίζει η Ευτυχία.

Όμως, είναι αποφασισμένη να μιλήσει με την κόρη της και να μάθει. «Τι δουλειά έχει το όπλο στην τσάντα σου; Γιατί κουβαλάς τέτοιο πράγμα μαζί σου;», τη ρωτάει και η Γιάννα ξαφνιάζεται: «Γιατί ψάχνεις τα πράγματά μου;». «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Γιατί έψαξα εγώ τα πράγματά σου ή γιατί εσύ έχεις ένα όπλο μαζί σου; Πού έχεις μπλέξει; Τι συμβαίνει; Απαιτώ να μου δώσεις εξηγήσεις», της τονίζει η Ευτυχία και εκείνη της λέει ψέματα: «Το έχω για προστασία! Μαγαζί έχω στην Πάτρα, πολλά έχουν συμβεί τελευταία με κλοπές και ληστείες, φοβόμουν και το πήρα για να νιώθω ασφάλεια».

Ελισάβετ

Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους, ενώ ανησυχούν για το μέλλον της και θέλουν να την προστατέψουν. «Δεν πιστεύω λέξη από όσα μας είπε! Κάπου έχει μπλέξει η κόρη μας, Μανώλη», του λέει η Ευτυχία εμφανώς ανήσυχη. Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον, ενώ ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Ομως, η ηγουμένη τούς πιάνει στα πράσα και τώρα η Ελισάβετ καλείται να δώσεις εξηγήσεις, ενώ φοβάται ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Με φόρα στην prime time - Τα νούμερα της Γης της Ελιάς και του Μαύρου Ρόδου

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - Αυτός είναι ο δίδυμος αδερφός του Μιχάλη Αρτεμισιάδη από το Μαύρο ρόδο