Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (7/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο μιας και η Ελισάβετ, λίγο μετά την επιστροφή της στο μοναστήρι, αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για το φιλί της με τον Πέτρο (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού για το χθεσινό επεισόδιο).

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στο Μαύρο Ρόδο

Η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη, γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούριο μαγαζί. «Σου είπα να αφήσεις τον Πέτρο έξω από τις δουλειές σου και να μην τον μπλέξεις, αλλά για ακόμα μια φορά δεν εισακούστηκα», λέει στον άντρα της και συνεχίζει: «Σε βαρέθηκα! Σε σιχάθηκα πια! Δεν θέλω άλλο να μένω μαζί σου, έχει τελειώσει ο γάμος μας, πάρ’ το χαμπάρι κι εσύ να προχωρήσουμε όσο είναι νωρίς». Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και ο Μητροπολίτης με την ηγουμένη τής ανακοινώνουν ότι έφτασε η ώρα για την κουρά της. Η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περιμένουν.

Ελισάβετ

«Δεν ξέρω αν είμαι άξια του Θεού για μια τέτοια τιμή και ευκαιρία που μου δίνεται», τους αναφέρει και τους αφήνει άναυδους. Η κίνησή της αυτή προκαλεί δεύτερες σκέψεις, ενώ η μοναχή Αυξεντία προσπαθεί να μιλήσει στην Ελισάβετ για να καταλάβει τι συμβαίνει. «Τι συμβαίνει, παιδί μου; Από τη στιγμή που γύρισες είσαι περίεργη! Εγινε κάτι εκεί στο σπίτι του πατέρα σου;», τη ρωτάει και η Ελισάβετ της αποκαλύπτει: «Με φίλησε! Αυτός ο Πέτρος με φίλησε!

Ο πονηρός με δοκιμάζει να δει αν αντέχει η πίστη μου, αλλά αμάρτησα! Με ξεγέλασε και δεν είμαι πια άξια για να πάρω αυτό το χρίσμα». Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Οταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλία τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο.

Η Αλεξία έχει πάρει κρυφά από το κινητό της μητέρας της τον αριθμό του Βίκου και του τηλεφωνεί με απόκρυψη, ενώ εκείνος προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι. Στη συνέχεια με μηνύματα κανονίζουν ραντεβού και η Αλεξία ξαφνιάζεται καθώς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Όταν έρχεται η ώρα της συνάντησης, η Αλεξία βλέπει για πρώτη φορά τον Βίκο.

Καταλαβαίνει ότι ο γάμος των γονιών της διαλύεται και στενοχωριέται. Παράλληλα, ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ, αφού εκείνος έφυγε ξανά για τη Γερακιανή. «Γιατί συνεχίζεις να ενοχλείς την Ελισάβετ; Αφησέ τη στην ησυχία της πια», λέει στον αδελφό της και εκείνος της απαντάει: «Για δουλειές έχω έρθει, Αλεξία! Λοιπόν σε κλείνω, θα μιλήσουμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Χωρίς δεύτερη σκέψη...» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από το ναι του Μιχαήλ Ταμπακάκη για τον ρόλο

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - Αυτός είναι ο δίδυμος αδερφός του Μιχάλη Αρτεμισιάδη από το Μαύρο ρόδο