Από Έπη Τρίμη

Στο σημερινό επεισόδιο (7/11) από τη σειρά «Τρία Μίλια» που προβάλλεται από τη συχνότητα του Star το τηλεοπτικό κοινό θα ταυτιστεί με τους ήρωες καθώς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και το ενδιαφέρον αμείωτο.(Διαβάστε αναλυτικά εδώ τι θα συμβεί σε κάθε επεισόδιο).

Ο Πέτρος και η Κλειώ ξανασμίγουν

Η Δέσποινα ανοίγει το πακέτο που είχε κρύψει ο Τίμος, αλλά το περιεχόμενο την εκπλήσσει και πηγαίνει στον Νικόλα για να του εκφράσει τους προβληματισμούς της. Η Μάνια και ο Μιχάλης περνούν αρκετή ώρα μαζί, προκειμένου να ετοιμάσουν την έκπληξη των γενεθλίων της Φωτεινής. «Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη. Η Φωτεινή είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα και θέλω να την εντυπωσιάσω αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα για εκείνη», της λέει και δεν σταματάει να την ευχαριστεί που περνά τον ελεύθερο χρόνο της μαζί του. Ο Πέτρος και η Κλειώ ξανασμίγουν και είναι πολύ ικανοποιημένοι και οι δύο.

Ο Γεράσιμος, στην προσπάθειά του να πάρει πίσω τη γραμμή, βρίσκει αναπάντεχους συμμάχους. Ο Ευθύμης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση που τον προβληματίζει. Η Δέσποινα προσπαθεί να μάθει από τον Τίμο λεπτομέρειες για το πακέτο. Ο Στέφανος λέει πειρακτικά στη Φωτεινή ότι την είδε μαζί με τον Μιχάλη να βγαίνουν από ένα ξενοδοχείο και εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. «Δεν έχω φύγει από το ιατρείο όλη τη μέρα. Μάλλον άλλη θα είδες. Αφού ήταν και ο Μιχάλης δίπλα σου», της εξηγεί και συνεχίζει: «Ποια άλλη θα ήταν;». Το βλέμμα και η σκέψη της Φωτεινής μένουν μετέωρα, ενώ ο Τίμος λαμβάνει πάλι ένα μήνυμα στο κινητό από τον άγνωστο αποστολέα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο Γεράσιμος και η Κάτια φτάνουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα και να διεκδικήσουν την ακτοπλοϊκή γραμμή. Την ίδια στιγμή, η είδηση ότι η γραμμή επιστρέφει στην εταιρεία του Ανδρεάδη προκαλεί ενθουσιασμό στο νησί. Η επανασύνδεση του Πέτρου και της Κλειώς χαροποιεί τον Νικόλα, παρόλο που εξακολουθεί να διατηρεί έντονες επιφυλάξεις για τον Τίμο.

Ο Ευθύμης αποφασίζει να ασχοληθεί και πάλι με την αρθρογραφία, αλλά κρατάει κρυφή αυτή του την απόφαση. Με ανάλογη μυστικότητα κινούνται και ο Μιχάλης με τη Μάνια, καθώς κανονίζουν τις λεπτομέρειες για τα γενέθλια της Φωτεινής. Η Ελένη, με τη στάση της, κάνει τον Χάρη να ζηλέψει. Η Δέσποινα παίρνει μια περίεργη απόφαση σχετικά με τον Τίμο, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει πώς θα αποκαταστήσει το ανοιγμένο πακέτο. Και όσο ο Στέφανος αναζητάει τρόπους για να προχωρήσει το σχέδιό του, η Λίζα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από τον Τίμο, ενώ η Φωτεινή ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»