Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή την εβδομάδα έρχονται τα πάνω κάτω για όλους στην Δρακόνησο και τα Τρία Μίλια, (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε το επεισόδιο της Παρασκευής 4/11) καθώς οι αγαπημένοι μας ήρωες, θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές αλήθειες, οι οποίες κάποιους θα τους ανακουφίσουν, και κάποιους θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τον ίδιο τους τον εαυτό όπως στην περίπτωση της Φωτεινής!

Μην χάσετε αυτή την εβδομάδα στα Τρία Μίλια

Δευτέρα 7/11

Η Δέσποινα ανοίγει το πακέτο που είχε κρύψει ο Τίμος, αλλά το περιεχόμενο την εκπλήσσει και πηγαίνει στον Νικόλα για να του εκφράσει τους προβληματισμούς της. Η Μάνια και ο Μιχάλης περνούν αρκετή ώρα μαζί, προκειμένου να ετοιμάσουν την έκπληξη των γενεθλίων της Φωτεινής. «Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη. Η Φωτεινή είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα και θέλω να την εντυπωσιάσω αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα για εκείνη», της λέει και δεν σταματάει να την ευχαριστεί που περνά τον ελεύθερο χρόνο της μαζί του. Ο Πέτρος και η Κλειώ ξανασμίγουν και είναι πολύ ικανοποιημένοι και οι δύο.

Ο Γεράσιμος, στην προσπάθειά του να πάρει πίσω τη γραμμή, βρίσκει αναπάντεχους συμμάχους. Ο Ευθύμης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση που τον προβληματίζει. Η Δέσποινα προσπαθεί να μάθει από τον Τίμο λεπτομέρειες για το πακέτο. Ο Στέφανος λέει πειρακτικά στη Φωτεινή ότι την είδε μαζί με τον Μιχάλη να βγαίνουν από ένα ξενοδοχείο και εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. «Δεν έχω φύγει από το ιατρείο όλη τη μέρα. Μάλλον άλλη θα είδες. Αφού ήταν και ο Μιχάλης δίπλα σου», της εξηγεί και συνεχίζει: «Ποια άλλη θα ήταν;». Ο βλέμμα και η σκέψη της Φωτεινής μένουν μετέωρα, ενώ ο Τίμος λαμβάνει πάλι ένα μήνυμα στο κινητό από τον άγνωστο αποστολέα.

Τρίτη 8/11

Ο Γεράσιμος και η Κάτια φτάνουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα και να διεκδικήσουν την ακτοπλοϊκή γραμμή. Την ίδια στιγμή, η είδηση ότι η γραμμή επιστρέφει στην εταιρεία του Ανδρεάδη προκαλεί ενθουσιασμό στο νησί. Η επανασύνδεση του Πέτρου και της Κλειώς χαροποιεί τον Νικόλα, παρόλο που εξακολουθεί να διατηρεί έντονες επιφυλάξεις για τον Τίμο.

Ο Ευθύμης αποφασίζει να ασχοληθεί και πάλι με την αρθρογραφία, αλλά κρατάει κρυφή αυτή του την απόφαση. Με ανάλογη μυστικότητα κινούνται και ο Μιχάλης με τη Μάνια, καθώς κανονίζουν τις λεπτομέρειες για τα γενέθλια της Φωτεινής. Η Ελένη, με τη στάση της, κάνει τον Χάρη να ζηλέψει. Η Δέσποινα παίρνει μια περίεργη απόφαση σχετικά με τον Τίμο, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει πώς θα αποκαταστήσει το ανοιγμένο πακέτο. Και όσο ο Στέφανος αναζητάει τρόπους για να προχωρήσει το σχέδιό του, η Λίζα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από τον Τίμο, ενώ η Φωτεινή ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε...

Τετάρτη 9/11

Ο Μιχάλης ετοιμάζει το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά εκείνη θεωρεί τη συμπεριφορά του ύποπτη και παράξενη. Η Δέσποινα και ο Τίμος προσπαθούν να διευθετήσουν το θέμα του πακέτου και να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση, προκειμένου να γλιτώσουν τα αντίποινα της μαφίας. «Το έχω υπό έλεγχο, Δέσποινα.

Σύντομα τα προβλήματά μας θα τελειώσουν. Αυτή είναι η τελευταία φορά που συνεργάζομαι μαζί τους. Μόνο που θα πρέπει να είναι προσεκτικές οι κινήσεις μας», της εξηγεί νιώθοντας την αγωνία της. Επιπλέον, μπροστά στις κόρες τους προσπαθούν να υποδυθούν ότι όλοι μαζί αποτελούν μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια γιορτάζουν την επανάκτηση της ακτοπλοϊκής γραμμής. «Το ήξερα, Γεράσιμε, πως θα το πετύχουμε.

Η γραμμή είναι συνυφασμένη με το όνομά μας και δεν θα άφηνα κανέναν να μας διαβάλλει, να νομίζει ότι δεν κάνουμε τόσα χρόνια σωστά το έργο μας», του λέει η Κάτια. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει σε όλους ότι είναι πρώην δημοσιογράφος και ζητάει από τον καπετάνιο να του πάρει μια συνέντευξη για όσα συνέβησαν. Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται τις υποψίες της Φωτεινής και της βάζει ιδέες για τον Μιχάλη

Πέμπτη 10/11

Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται τις υποψίες της Φωτεινής και της βάζει ιδέες για τον Μιχάλη. Η ημέρα των γενεθλίων της Φωτεινής έχει φθάσει και ο Μιχάλης φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πάρτι-έκπληξη. Η Φωτεινή, όμως, τον έχει δει να συναντάει κρυφά τη Μάνια και υποψιάζεται τα χειρότερα. Ο Γεράσιμος συναντά τον Τίμο, καθώς έχει έρθει η ώρα να του πει κάποια πράγματα. Ο Τίμος θα μιλήσει κι αυτός στη Δέσποινα για την κατάσταση που έχει μπλέξει, αλλά εκείνη θα του αρνηθεί κάθε βοήθεια. Μια επίσκεψη της Κάτιας θα φέρει αναστάτωση στη Λίζα. Ο Νικόλας βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας των οφειλών του και αποφασίζει να βρει δουλειά. Ο Ευθύμης εξομολογείται στον Στέφανο πως θέλει να γράψει ένα άρθρο για τον Γεράσιμο.

Παρασκευή 11/11

Η Φωτεινή ανακαλύπτει πως ο Μιχάλης και η Μάνια της ετοίμαζαν ένα πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ντροπιασμένη και μετανιωμένη για τις άδικες υποψίες της και γι’ αυτά που είπε μπροστά στους καλεσμένους, φεύγει από τη γιορτή. Ο Μιχάλης τρέχει πίσω της για την προλάβει και να λύσει την παρεξήγηση. «Δεν θα σε πλήγωνα ποτέ. Γιατί σκέφτηκες ότι μπορεί να θέλω τη Μάνια; Και αν όντως συνέβαινε αυτό, θεωρείς πως δεν θα μπορούσα να σου μιλήσω ο ίδιος;», τη ρωτάει και η γυναίκα απέναντί του δεν έχει άλλες απαντήσεις, μόνο που του ζητά να τη συγχωρέσει.

Ο Μάρκος εκβιάζει τη Δέσποινα προκειμένου να βοηθήσει τον Τίμο στις αποστολές που του αναθέτει η μαφία. Ο Τίμος κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει από το σπίτι εκείνη και τις κόρες τους. Η Λίζα και ο Στέφανος συνεχίζουν να δολοπλοκούν εναντίον του Μιχάλη. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στην Κάτια ότι δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει οικονομικά το πλοίο του. Ο Νικόλας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και ο Πέτρος αποφασίζει να τον βοηθήσει, αρχίζοντας να ψάχνει για δουλειά και ο ίδιος. Ο Ευθύμης γνωρίζεται καλύτερα με τη Μάνια και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια αμοιβαία συμπάθεια. Στο μεταξύ, το ειδύλλιο του Χάρη και της Ελένης παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (4/11): Ο Τίμος παραλαμβάνει από τη μαφία ένα μυστηριώδες πακέτο

Tρία Μίλια εξελίξεις (3/11): Ο Μιχάλης συνωμοτεί με τη Μάνια πίσω από την πλάτη της Φωτεινής