Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι αναμφίβολα από τις πιο τραγικές φιγούρες στην Γη της Ελιάς, καθώς η μοίρα της έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο ουκ ολίγες φορές, και εκείνη παλεύει να σταθεί όρθια! Ο λόγος για την Αθηνά, της οποίας το μαρτύριο και ο Γολγοθάς με την φυλάκισή της θα τελειώσει σύντομα (δείτε εδώ ποιος τελικά ευθύνεται για την δολοφονία που την κατηγόρησαν), ωστόσο ένα από τα άτομα που θα ήθελε να δει επιστρέφοντας σπίτι της, δεν θα είναι εκεί...

Δείτε εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στην σειρά...

Η Αθηνά πάει στο σημείο που σκόρπισαν τις στάχτες του Ιάκωβου

Όπως έχει ακουστεί, στην σειρά πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην αγαπημένη σειρά, καθώς η Αθηνά αμέσως μετά την αποφυλάκισή της, αποφασίζει να πάει στο σημείο που η οικογένεια των Βρεττάκων σκόρπισε τις στάχτες του αγαπημένου της Ιάκωβου.

Γη της Ελιάς

Η Αθηνά πετά ένα τριαντάφυλλο στη θάλασσα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την ανείπωτη θλίψη που της χάρισε με το ξαφνικό φευγιό του. Η ίδια αγναντεύει στον ορίζοντα και από μπροστά τις περνούν όλες οι στιγμές που έζησαν μαζί...Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Η πρώτη κίνηση της μετά την αποφυλάκισή της

Η Αθηνά μπορεί να είναι ακόμα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στη Γη της ελιάς, αλλά η συμβολή του Κουράκου μετά τη μεταμέλεια του θα είναι καθοριστική, ώστε να βγει επιτέλους στον έξω κόσμο.

Μέσα από πληροφορίες του Πάμε Δανάη έγινε γνωστό, πως η Αθηνά με το που βγει από το κελί θα κάνει μια ανατρεπτική πρώτη κίνηση. Ποια θα είναι αυτή; Θα επισκεφτεί το κομμωτήριο και μάλιστα θα αλλάξει τελείως τα μαλλιά της. Φυσικά μετά από αυτό σειρά θα έχει η μητέρα της Μαρία, σε μία σκηνή που θα συγκινήσει ιδιαίτερα το κοινό.

Γκερέκου - Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Τώρα την μισούν αλλά θα έρθει η λύτρωση της! Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης

Γη της Ελιάς Spoiler: Το ταξίδι στην Ισπανία ανατρέπει τα πάντα - Η Βασιλική αντιλαμβάνεται ότι...