Από Ελένη Μήτση

Μια κόντρα δίχως τέλος έχει ανοίξει ανάμεσα στην Καλλιόπη και τη Αργυρώ, με τις δύο γυναίκες του Σασμού να ανταλλάσσουν πυρά σε κάθε ευκαιρία, που θα έχουν να συναντηθούν τυχαία στο χωριό.

Αυτό λοιπόν θα δούμε να συμβαίνει για άλλη μια φορά στο επεισόδιο της Δευτέρας 7/11 με την Καπετάνισσα να συναντάει τυχαία λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού τη Βρουλάκαινα.

Η Καλλιόπη πετάει πυρά στην Αργυρώ

Η Καλλιόπη δεν μπορεί ακόμα να δεχτεί πως ο μικρός της γιος αποφάσισε να φύγει από το νησί αφού η αγάπη του για την Αργυρώ δεν βρίσκει την παραμικρή ανταπόκριση «Εσύ φταις για όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά μας (δείτε εδώ αν τελικά θα φύγει ο Αστέρης).

Εσύ! Από τη στιγμή που πάτησες το ποδάρι σου στο χωριό μας, τίποτα καλό δεν έχει συμβεί», της λέει έξω από τα δόντια αλλά και η Αργυρώ με τη σειρά της δεν θα διστάσει να της πει: «Έχεις δίκιο. Αν δεν είχα έρθει, δεν θα είχατε σκοτώσει τα αδέλφια μου. Τώρα θα ήταν ζωντανά και θα κυκλοφορούσαν ακόμα ανάμεσά σας», αποστομώνοντάς την. Ο Αστέρης κάνει νόημα στη μητέρα του να μη μιλήσει άλλο και να συνεχίσουν τον δρόμο τους.

Καλλιόπη

Έξαλλη η Καλλιόπη με τη διαθήκη του Άγγελου

Όπως παρακολουθήσαμε και στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, το βράδυ της Πέμπτης 3/11, η Άσπα ανακοίνωσε στην οικογένεια του Άγγελου πως επικοινώνησε μαζί της ο δικηγόρος και της ανέφερε πως μία από τις επόμενες μέρες θα ανοιχτεί η διαθήκη του, κάτι που η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να δούμε!

Πράγματι λοιπόν, η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει και όλη η οικογένεια μαθαίνει τι αναλογεί στον καθένα. Μην ξεχνάτε όμως πως ο Άγγελος είναι μισός Βρουλάκης και μισός Σταματάκης, και έτσι δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Μαθιός και η Καλλιόπη θα μάθουν ότι...

Η Καλλιόπη πληροφορείται πως ο νεαρός γιατρός αφήνει όλα τα χωράφια στην Αργυρώ και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην Άσπα, και γίνεται έξω φρενών καθώς για αυτά τα χωράφια έχει γίνει ολόκληρος χαλασμός όλα αυτά τα χρόνια, θεωρώντας μάλιστα ότι αυτή η περιουσία ανήκει στην δική της οικογένεια και όχι στους Βρουλάκηδες.

Η οργή της έχει θολώσει το μυαλό της και τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω ενώ είναι έτοιμη να κάψει τα χωράφια! Θα έρθει αντιμέτωπη με την Αργυρώ και...Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Σε σοκ η παπαδιά - Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Παπά Μιχάλη

Σασμός Spoiler: Ανοίγει η διαθήκη του Άγγελου - Τι αφήνει και σε ποιον