Από Ελένη Μήτση

Στα νέα επεισόδια της σειράς ''Άγρια γη'' (7-11/11) θα δούμε τον Στέφανο να θέλει πάση θυσία να βοηθήσει τη Μυρτώ, αλλά συνεχώς να βρίσκει εμπόδια, την ίδια ώρα που ο Άρης μαθαίνει πως η μητέρα του είναι ζωντανή! Η Ελπίδα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για τον Άρη (όσο και αν προσπαθούσε το αντίθετο), ενώ εκείνος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (7-10/11) για την Άγρια Γη

Δευτέρα 7/11

Ο Κωστής ξεκινάει το πρόγραμμα εκπαιδευτικής θεραπείας. Η Ολγα αρχίζει να νιώθει αφόρητη πίεση από διάφορα δημοσιεύματα που φωτίζουν τις σκοτεινές πτυχές της ζωής της, ενώ περνάει την πρώτη βραδιά της με τον Αρη, από την οποία όμως το επόμενο πρωί δεν θυμάται τίποτα. «Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα από χθες, νιώθω κάπως περίεργα», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Ηπιαμε αρκετά χθες». Εκείνη είναι επιφυλακτική, ενώ μια απροσεξία του την κάνει να τον υποψιαστεί.

Η Ελπίδα τούς βλέπει το πρωί στη βεράντα και βεβαιώνεται για τη σχέση τους, δεν κρύβει την πίκρα και την απογοήτευσή της στον Αρη, που βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού δεν μπορεί να της εξηγήσει την αλήθεια. Ο Θωμάς προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μιλήσει στον Στέφανο: «Μην του μιλήσεις σε παρακαλώ, δεν υπάρχει λόγος να μάθει μια τέτοια αλήθεια! Ηδη σε κατηγορεί και έχει σκληρή συμπεριφορά, αν μάθει κι αυτό φοβάμαι πως δεν θα το αντέξει», του τονίζει. Ο Μιχάλης, από την άλλη, παλεύει με τον εαυτό του για τον αν πρέπει να αποκαλύψει στον Αρη ότι η μητέρα του ζει.

Άγρια Γη Άρης

Τρίτη 8/11

Ωστόσο η αποκάλυψη ψεμάτων κλονίζει σχέσεις και απειλεί το παρόν. Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας οδηγεί σε σύγκρουση τον Αρη και τον Μιχάλη, ενώ ο Γρηγόρης αντιδράει έντονα για την κρυφή υιοθεσία του Στέφανου και η Αθηνά ταράζεται. Παράλληλα, όσο η Ελπίδα και ο Αρης απομακρύνονται, ο Στέφανος κερδίζει έδαφος. Από την πλευρά του, ο Αρης αποφεύγει την Ολγα όσο μπορεί, ενώ ταυτόχρονα ο κλοιός γύρω της αρχίζει να σφίγγει, με την παρουσία του Φίλιππου Στάμου, αλλά και με τη «συμμαχία» άλλων εναντίον της.

Τετάρτη 9/11

Ο Γιώργος λέει στον Θωμά πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Ολγα. Ο Αρης είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ’ ένα παιδί στο στάβλο την εντυπωσιάζει. Ο Αρης και ο Μάνος πηγαίνουν βόλτα στη Χαλκίδα όπου συναντούν τον Μιχάλη. Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη. Ο Γιώργος συναντά τον Στάμου και αποκαλύπτει πως εκείνη έχει καλύψει ένα εργατικό ατύχημα. «Είναι μια αδίστακτη γυναίκα που μπορεί να κάνει τα πάντα για να πετύχει και να είναι στην κορυφή! Μια στυγνή εγκληματίας με τα όλα της», ισχυρίζεται και ο Γιώργος ξέρει πως έχει πιάσει λαβράκι. Η Ολγα καλεί τον Αρη στο γραφείο της, όταν μια όμορφη κοπέλα μπαίνει μέσα και τον αγκαλιάζει αποκαλώντας τον «αγάπη μου».

Πέμπτη 10/11

Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον ίδιο αλλά και τους άλλους στο χωριό. Τα περιθώρια για την Ολγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της. Ο Αρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Ολγα. Από την άλλη, ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της Ολγας, στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος, ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται και ο ορκισμένος εχθρός της, Φίλιππος Στάμου. Η Ολγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της και προειδοποιεί την Αθηνά να μαζέψει τον άντρα της: «Νομίζετε ότι μπορείτε να τα βάλετε μαζί μου; Είστε γελασμένοι! Κοίτα να μαζέψεις τον άντρα σου, αλλιώς δεν φαντάζεσαι μέχρι πού μπορώ να φτάσω». Η Νάντια καταλαβαίνει τον έρωτα της Ελπίδας για τον Αρη και του το λέει.

Άγρια Γη Όλγα

Παρασκευή 11/11

Η Ολγα νιώθει να απειλείται από το ενδιαφέρον του Στέφανου προς τη Μυρτώ και την προσπάθειά του να την κάνει να θυμηθεί. Κι ενώ εκείνος προσπαθεί να βγάλει άκρη με την αληθινή ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, η Ολγα από την άλλη επεμβαίνει κρυφά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Την ίδια ώρα, στο ψυχιατρείο, η Μυρτώ ζητάει να δει τον γιατρό της, υποστηρίζοντας πως έχει θυμηθεί κάτι σημαντικό.

Ομως και εκείνος είναι στο κόλπο και υποχείριο της Ολγας που ακολουθεί τις εντολές της. Μάλιστα ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ και ότι εκείνη έχει σταματήσει να τα παίρνει γιατί την κάνουν να ξεχνάει. «Για ποιο λόγο να σου δίνουν χάπια για να ξεχάσεις; Τι φοβούνται;», αναρωτιέται εκείνος, ενώ η γυναίκα του απαντάει: «Φοβάμαι εδώ μέσα, θέλουν να μου κάνουν κακό! Σε παρακαλώ βρες τρόπο να με βοηθήσεις». Εκείνος, προβληματισμένος, της λέει να παίρνει μόνο ένα ηρεμιστικό που της δίνει ο ίδιος. Η Ολγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ θυμήθηκε το όνομα «Γαλάνης» και ανησυχεί. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης αποκαλύπτει στον Αρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα: «Η μητέρα σου είναι ζωντανή! Την έχουν σε ψυχιατρική κλινική, δεν θυμάται τίποτα», του λέει και εκείνος σοκάρεται. Απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται και όταν πηγαίνει να τη δει, τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Στέφανος, προκειμένου να βοηθήσει τη Μυρτώ, ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη, ο οποίος αρνείται. Η Αννα θυμώνει νομίζοντας πως ο Αλέξης δεν θέλει να βοηθήσει τη Μυρτώ επειδή είναι άπορη και φεύγει έξαλλη από το σπίτι του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (2/11): Οργισμένη η Ελπίδα - Θέλει να βγάλει τον Άρη από τη ζωή της

Άγρια Γη εξελίξεις (3/11): Ο Γιώργος βγάζει στη φόρα φωτογραφίες του Άρη και της Όλγας