Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του Star, «Τρία Μίλια» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε χθες), επιστρέφει απόψε (4/11) με ένα νέο επεισόδιο και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα, μιας και ο Τίμος θα παραλάβει από τη μαφία, ένα πακέτο που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι του.

Τι θα δούμε σήμερα (4/11) στα Τρία Μίλια

Ο Τίμος παραλαμβάνει από τη μαφία ένα μυστηριώδες πακέτο και αποφασίζει να το κρύψει στο σπίτι. Ο Νικόλας, που τον έχει δει, το αποκαλύπτει στη Δέσποινα. Ο Μιχάλης συνεννοείται με τη Μάνια για το δώρο γενεθλίων της Φωτεινής. Ο Ευθύμης αρχίζει να αμφιβάλλει αν κάνει σωστά που βοηθάει τον Τίμο.

Η Κάτια θυμάται, από τη συνάντησή τους με τον Αχιλλέα, μια φράση που βοηθάει πολύ την προσπάθειά τους να πάρουν πίσω την ακτοπλοϊκή γραμμή. Ο Γεράσιμος τηλεφωνεί στο κατάλληλο πρόσωπο και τελικά βρίσκει τη λύση. Η Κλειώ μαθαίνει ότι ο Πέτρος βοήθησε τον πατέρα της και αλλάζει στάση απέναντί του.

Η Δέσποινα ψάχνει στο σπίτι, βρίσκει το κρυμμένο πακέτο και αποφασίζει να το ανοίξει. Ο Μιχάλης επισκέπτεται μαζί με τη Μάνια ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να κάνει δώρο στη Φωτεινή μια περιποίηση σε spa. Ο Στέφανος, που εκείνη την ώρα περνάει απέξω, τους βλέπει από μακριά και βγάζει άλλο συμπέρασμα… «Αυτό είναι κάτι που μάλλον η Φωτεινή πρέπει να μάθει», σκέφτεται!

Η Δέσποινα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

Ο Ευθύμης αποφασίζει να ασχοληθεί και πάλι με την αρθρογραφία, αλλά κρατάει κρυφή αυτή του την απόφαση. Με ανάλογη μυστικότητα κινούνται και ο Μιχάλης με τη Μάνια, καθώς κανονίζουν τις λεπτομέρειες για τα γενέθλια της Φωτεινής. Η Ελένη, με τη στάση της, κάνει τον Χάρη να ζηλέψει. Η Δέσποινα παίρνει μια περίεργη απόφαση σχετικά με τον Τίμο, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει πώς θα αποκαταστήσει το ανοιγμένο πακέτο. Και όσο ο Στέφανος αναζητάει τρόπους για να προχωρήσει το σχέδιό του, η Λίζα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από τον Τίμο, ενώ η Φωτεινή ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε...

Ο Μιχάλης ετοιμάζει το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά εκείνη θεωρεί τη συμπεριφορά του ύποπτη και παράξενη. Η Δέσποινα και ο Τίμος προσπαθούν να διευθετήσουν το θέμα του πακέτου και να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση, προκειμένου να γλιτώσουν τα αντίποινα της μαφίας. «Το έχω υπό έλεγχο, Δέσποινα. Σύντομα τα προβλήματά μας θα τελειώσουν. Αυτή είναι η τελευταία φορά που συνεργάζομαι μαζί τους. Μόνο που θα πρέπει να είναι προσεκτικές οι κινήσεις μας», της εξηγεί νιώθοντας την αγωνία της. Επιπλέον, μπροστά στις κόρες τους προσπαθούν να υποδυθούν ότι όλοι μαζί αποτελούν μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια γιορτάζουν την επανάκτηση της ακτοπλοϊκής γραμμής. «Το ήξερα, Γεράσιμε, πως θα το πετύχουμε.

Η γραμμή είναι συνυφασμένη με το όνομά μας και δεν θα άφηνα κανέναν να μας διαβάλλει, να νομίζει ότι δεν κάνουμε τόσα χρόνια σωστά το έργο μας», του λέει η Κάτια. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει σε όλους ότι είναι πρώην δημοσιογράφος και ζητάει από τον καπετάνιο να του πάρει μια συνέντευξη για όσα συνέβησαν. Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται τις υποψίες της Φωτεινής και της βάζει ιδέες για τον Μιχάλη. Η ημέρα των γενεθλίων της Φωτεινής έχει φθάσει και ο Μιχάλης φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πάρτι-έκπληξη.

Η Φωτεινή, όμως, τον έχει δει να συναντάει κρυφά τη Μάνια και υποψιάζεται τα χειρότερα. Ο Γεράσιμος συναντά τον Τίμο, καθώς έχει έρθει η ώρα να του πει κάποια πράγματα. Ο Τίμος θα μιλήσει κι αυτός στη Δέσποινα για την κατάσταση που έχει μπλέξει, αλλά εκείνη θα του αρνηθεί κάθε βοήθεια. Μια επίσκεψη της Κάτιας θα φέρει αναστάτωση στη Λίζα. Ο Νικόλας βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας των οφειλών του και αποφασίζει να βρει δουλειά. Ο Ευθύμης εξομολογείται στον Στέφανο πως θέλει να γράψει ένα άρθρο για τον Γεράσιμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»