Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η απόφαση του Αστέρη να εγκαταλείψει την Κρήτη έχει πέσει σαν βόμβα στον Σασμό και πέρα από την Καλλιόπη (που θα αντιμετωπίσει και πρόβλημα με την υγεία της), πολύ βαριά το παίρνει και η Αργυρώ που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως θα χάσει οριστικά τον άντρα που αγαπά.

Ο Αστέρης είναι πλέον βέβαιος πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τη ζωή του, είναι να αφήσει την Κρήτη και να ξεκινήσει από το 0 στη Γερμανία. Τη μέρα λοιπόν που κανονίζει να φύγει, τους αποχαιρετά όλους και για το τέλος αφήνει την Αργυρώ.

Την επισκέπτεται λοιπόν στο ξενοδοχείο και την αποχαιρετά. Η Αργυρώ δεν μπορεί να δεχθεί την αποχώρησή του και έτσι τρέχει να τον προλάβει στο αεροδρόμιο. Έχει ξεχάσει όμως, πως την ίδια μέρα φεύγει για Γιάννενα από το αεροδρόμιο και ο Σταύρος!

Η Αργυρώ ζητάει στον Αστέρη να μείνει στην Κρήτη στον Σασμό

Σασμός Αργυρώ Αστέρης

Εκείνος βλέπει την αγαπημένη του να τρέχει στην αγκαλιά του Αστέρη και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Εκείνη από τη μεριά της, πείθει τον Σταματάκη να μείνει στην Κρήτη και να προσπαθήσουν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Σιγά σιγά η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης διαδέχεται η καχυποψία για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε. Ξέρει πως έμεινε πίσω για χάρη της Αργυρώς Βρουλάκη και όχι για την ίδια και αυτό είναι πολύ σκληρό για να το καταπιεί.

Πρέπει να δράσει και μάλιστα άμεσα. Όταν λοιπόν συναντά μπροστά της τον Παύλο, αρχίζουν να εκτοξεύονται απειλές. Εκείνη του ζητά να… μαζέψει την ανιψιά του και εκείνος να προσέχει τον γιο της! Όπως φαίνεται, στο χωριό δεν υπάρχει χώρος και για τις δύο οικογένειες!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους - Πόσα εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν χθες (3/11) Σασμό

Μετά την τεράστια επιτυχία της στον Σασμό - Το επόμενο βήμα της Μαρίας Πρωτόπαππα