Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Παγιδευμένοι», η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους. Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του.

Η νέα σύμμαχος του Άγγελου στους Παγιδευμένους

Παγιδευμένοι Άγγελος

Κι αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και αδελφή του Αλέκου. «Σε κάλεσα για να με βοηθήσεις. Θέλω να γίνεις δικηγόρος μου και να με βγάλεις από εδώ. Δεν έχω να σου δώσω δεκάρα τσακιστή αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση από τον πατέρα μου», της λέει, κι εκείνη δέχεται.

Το σχέδιο εκδίκησης του Άγγελου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους! Έναν-έναν (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για το ξέσπασμα που είχε ο Σταύρος στον Άγγελο).

Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Το κοινό δε σταματά να σχολιάζει τις κοινές σκηνές της Άννας και του Δημήτρη στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τις αποθεωτικές ατάκες στο Twitter) και έτσι σύντομα, η νεαρή κοπέλα θα βρει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά στον Εισαγγελέα για τα συναισθήματά της.

Η ομολογία του Άγγελου ότι ο πατέρας του κι όχι εκείνος σκότωσε τη Μυρτώ, έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες. Μάλιστα η επιβεβαίωση της κατάθεσης από την Υβόννη έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατήγορου.

Κάπως έτσι, η Άννα και ο Δημήτρης, μέσα στη δίνη των ερευνών, έρχονται πιο κοντά. Για πρώτη φορά είναι έτοιμοι να παραδεχθούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, οι άμυνες της Άννας την κρατούν και πάλι μακριά του. Τα πάντα θα αλλάξουν όμως για τους δυο τους, όταν ο γάμος τους αρχίσει να γίνεται γνωστός (δείτε εδώ ποιος θα το μάθει).

Άννα Δημήτρης Παγιδευμένοι

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η νεαρή κοπέλα θα παραδοθεί στον έρωτά της για τον Δημήτρη και έτσι θα του αποκαλύψει πως αυτό που ξεκίνησε σαν ψέμα, έχει γίνει για εκείνη πραγματικότητα.

Μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι ο Δημήτρης θα ξετρελαθεί με την είδηση, ωστόσο αμέσως μένει σε απόσταση και αποκαλύπτει στην Άννα, πως ο πατέρας του, ο Σπύρος ήταν αυτός που έκλεισε στην φυλακή τον Κοσμά και της τον στέρησε για όλα αυτά τα χρόνια.

Η Άννα σοκάρεται με αυτό που μαθαίνει και δεν μπορεί να το διαχειριστεί, ενώ ψάχνει να βρει απαντήσεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα - Οι Παγιδευμένοι κάνουν πάταγο στο εξωτερικό

Παγιδευμένοι - spoiler! Δεν θα τον αφήσουν σε ησυχία - Το πρόσωπο που αντικρίζει έντρομος ο Άγγελος έξω από την φυλακή