Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (4/11) της ΣτΟργής, αυτή τη φορά ο Σάκης ο Μόρτης είναι αποφασισμένος να ανοίξει την καρδιά του στη Γιατρό, ενώ η Αλίκη συνεχίζει να κάνει επώδυνες αναδρομές στο παρελθόν.

Τι θα δούμε απόψε (4/11) στην ΣτΟργή

Μετά την τελευταία του επίσκεψη στη Γιατρό, όπου έπαθε ακόμα μια κρίση πανικού και στη συνέχεια αρνήθηκε ξανά να μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, αυτή τη φορά ο Σάκης ο Μόρτης αποφασίζει να «ξεκλειδώσει» την ψυχή του και έτσι ανοίγει την καρδιά του στη Γιατρό. Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη σχέση που είχε με την οικογένειά του και πως όλο αυτό του δημιούργησε φόβο για την υγεία και τη ζωή του.

Όμως υπάρχει ένα ακόμα πιο συγκλονιστικό περιστατικό που καθόρισε τη ζωή του και που σοκάρει ακόμα και τη Γιατρό (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τη δεύτερη σεζόν της σειράς).

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο σύζυγος της Γιατρού, ο Απόστολος, αποφασίζει να της κάνει έκπληξη στο γραφείο σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν τον χαμένο χρόνο. Ετσι την περιμένει στο σαλόνι για να τελειώσει το ραντεβού της και να πάνε κάπου μετά οι δυο τους να γευματίσουν.

Στο γραφείο, η Αλίκη επιστρέφει με τη μνήμη της στην έπαυλη των παιδικών της χρόνων και θυμάται την τραγική στιγμή ανάμεσα σε εκείνη, τη σκληρή μητέρα της και την αυταρχική γιαγιά της, που της καθόρισε τη ζωή. Δεν πήρε ποτέ την αγάπη και τη ζεστασιά που ήθελε σαν παιδί από την οικογένειά της...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θέλω να γράφουν για μένα!» - Η Βασιλική Τρουφάκου σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Κωνσταντίνος Λάγκος - Στοργή: «Ο Δαμιανός έχει αδυναμίες...»