Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με ένα νέο και πολύ απολαυστικό επεισόδιο αναμένεται να επιστρέψει η μουσική - κωμική σειρά της ΕΡΤ ''Τα νούμερα'' απόψε (4/11) στην οποία θα δούμε, ως είθισται έναν αγαπημένο καλεσμένο (δείτε εδώ τα απολαυστικά tweets για τη σειρά).

Ο λόγος για τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος θα πλαισιώσει το πρόγραμμα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο Τζόναθαν λέει λοιπόν στον Φοίβο Δεληβοριά ότι τόσο αυτός, όσο και όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν έχουν πνεύμα συνεργασίας. Ο Φοίβος ψάχνει για να τον αποστομώσει ένα νέο δυναμικό ντουέτο και απευθύνεται για βοήθεια στον μετρ των σπουδαίων συνεργασιών, τον διονυσιακό Σταμάτη Κραουνάκη. Αυτός του λέει πως μόλις ανακάλυψε μια εκπληκτική νέα φωνή.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 4/11 στα Νούμερα

Μετά από έκπληξη όλων, αποκαλύπτεται πως αυτή δεν είναι άλλη από την Αντιγόνη Γαμμάτου , μητέρα του Χάρη. Και ενώ η «Μάντρα» ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο ντουέτο, τα πράγματα ανατρέπονται εντελώς.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης βρίσκει μια χελώνα που είναι κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει και ο Τζόναθαν γνωρίζει στη «Μάντρα» έναν Ελληνοαμερικανό κόουτς επαγγελματικών ομάδων που δείχνει μια ιδιαίτερη «αδυναμία» στη μέθοδο Γκεστάλτ και…στον Χάρη. Στο κομφούζιο που δημιουργείται στο live, τη λύση δίνουν η μαμά Κραουνάκη , οι Εκείνος κι Εκείνος, ο Χρήστος Γεροντίδης και ένα παλιό επεισόδιο της εκπομπής «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι».

Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τεράστια παρουσία της μυθοπλασίας στο πρόγραμμα των καναλιών, ωστόσο μέσα στους επόμενους μήνες, μία από τις σειρές που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Ο λόγος δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης αλλά το γεγονός ότι κλείνει ο πρώτος κύκλος επεισοδίων και δεν έχουν γίνει προς το παρόν συζητήσεις για δεύτερη σεζόν.

Τα Νούμερα Δεληβοριάς

Ο λόγος για τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά. Μία από τις πιο έξυπνες κωμωδίες που παρακολουθούμε φέτος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το φινάλε πρόκειται να έρθει τον Φεβρουάριο μιας και η αρχική συμφωνία της ΕΡΤ με τη εταιρεία παραγωγής προβλέπει συνολικά 24 επεισόδια.

Η ΕΡΤ είναι πολύ ικανοποιημένη από τη σειρά (που αποθεώνεται κάθε εβδομάδα στο Twitter), ωστόσο δεν έχει γίνει συζήτηση για παράταση της συμφωνίας με νέο κύκλο επεισοδίων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχασα τον πατέρα μου και υποδύομαι έναν γιο που...» - Οι αντιθέσεις στη ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Αποκλειστικό: Μιχάλης Σαράντης - Τα νούμερα: «Ο Τζόναθαν άλλαξε γιατί...»