Από Ελένη Μήτση

Το σκληρό και αδίστακτό της πρόσωπο θα δείξει η Μυρτάλη για άλλη μια φορά, καθώς κυκλοφόρησε απόσπασμα μέσα από το Μega Καλημέρα, σχετικά με το σημερινό 3/11 επεισόδιο στη Γη της ελιάς.

Στα μαχαίρια τη βλέπουμε να είναι με την Αλκμήνη την ώρα, που της ζητάει να πάρει μετά από 3 εβδομάδες το ρεπό της: «Πας καλά κοπέλα μου, όταν έχουμε πολλή δουλειά καταργούνται τα ρεπό. Σε μισή ώρα να είσαι στο εργαστήριο. Δεν το σηκώνεις ε;; Μην τολμήσεις να μου ξανακλείσεις το τηλέφωνο, στη δουλειά θα είσαι κλαρίνο, άντε με την σε πετάξω έξω» (Ο Χρήστος θα παρατήσει τη Μυρτάλη).

Η ένταση ανάμεσα στη Μυρτάλη και την Αλκμήνη

Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης

Από την αγαπημένη ηρωίδα της πρώτης σεζόν, η Μυρτάλη έχει καταλήξει να είναι ένας αρκετά αντιπαθής χαρακτήρας στο τηλεοπτικό κοινό στην Γη της Ελιάς, το οποίο πλέον δεν αντέχει με τα ερωτικά της (δείτε εδώ την αγανάκτηση του Twitter για εκείνη) αλλά ούτε με την απαίσια συμπεριφορά της, η οποία απομάκρυνε από κοντά της μέχρι και την Μαρίνα...

Τώρα τα πράγματα φαίνεται να είναι εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη, αλλά στο τέλος θα δει μία χαραμάδα αισιοδοξίας και θα επιστρέψει στον παλιό καλό της εαυτό, και στην ηρωίδα που πρωτογνωρίσαμε και όλοι αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή!

Πλέον όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, και με το δίκιο τους καθώς μόνο χαρούμενο και καλό άτομο δεν δείχνει, και ένας ένας εξαφανίζονται από κοντά της όλοι! Η Μυρτάλη λίγο πριν να είναι πολύ αργά θα αντιληφθεί πως δεν έχει κανέναν δίπλα της, και θα αρχίσει να σκέφτεται που έχει φταίξει και τα πράγματα πήγαν έτσι!

Γη της Ελιάς

Σιγά σιγά θα αρχίσει να προσεγγίζει μετανιωμένη όλα τα αγαπημένα της άτομα αλλά και την οικογένειά της, ζητώντας συγγνώμη! Ποιοι θα την δεχτούν και ποιοι όχι; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Βαρετό!» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για την απουσία της σειράς απόψε 2/11

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Φωτιά στους Στεφανέους - Χάνουν την περιουσία τους