Από Πέννυ Μαστοράκου

Καθηλωτικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις που μας περιμένουν στους Παγιδευμένους προσεχώς, καθώς ο Άγγελος βγαίνει από την φυλακή (δείτε εδώ ποιον θα αντικρίσει μπροστά του το πρώτο λεπτό) και η οργή της Άννας ξεχειλίζει και θολώνει το μυαλό της, μιας και δεν χωρά στην λογική της το ότι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την Μυρτώ θα την γλυτώσει τόσο απλά!

Η αγαπημένη ηρωίδα του τηλεοπτικού κοινού, θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου ο δολοφόνος της Μυρτώς να πληρώσει, και ξαφνικά θα βρεθεί μπλεγμένη για...φόνο!

Νεκρός ο Άγγελος

Ο Άγγελος όπως όλα δείχνουν θα αποδράσει και λίγες ώρες αργότερα θα εντοπιστεί νεκρός στο δάσος, με την Άννα τραυματισμένη δίπλα του! Ξαφνικά είναι η νο1 ύποπτη για τον φόνο του, και αμέσως την συλλαμβάνουν και την πάνε στην φυλακή!

Ο Δημήτρης χάνει την γη κάτω από τα πόδια του μόλις το μαθαίνει και αμέσως τρέχει να την βρει! Κάνει τα πάντα για να βρει τα απαραίτητα στοιχεία που θα την αθωώσουν...Θα τα καταφέρει;

Παγιδευμένοι

Ετοιμάζεται να τους παρατήσει και να εξαφανιστεί - Φεύγει από την Ελλάδα ο...

Η αγαπημένη μας σειρά (που ένα μήνα θα μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα) Παγιδευμένοι, συνεχίζει να μας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με τις απίστευτες ανατροπές που παρακολουθούμε σχεδόν σε κάθε επεισόδιο (όπως την πρόταση γάμου βόμβα στα επόμενα επεισόδια). Ένας από τους χαρακτήρες ωστόσο της σειράς, θα πάρει μία ριψοκίνδυνη απόφαση προκειμένου να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση η οποία τον έχει φτάσει στα όριά του...

Βλέποντας πως ο κλοιός στενεύει γύρω του σχετικά με τον θάνατο του Κοσμά, μία είναι η λύση! Ετοιμάζεται να φύγει μακριά από όλους και από όλα προκειμένου να μην καταρρεύσει! Ο Θοδωρής είναι σε κατάσταση πανικού, και τότε από εκεί που δεν το περίμενε, ο Γεράσιμος του κρατά το χέρι και του λέει πως είναι δίπλα του ότι και να γίνει! Δεν θα τον αφήσει να φύγει και θα γίνει ασπίδα σε όποιον προσπαθήσει να του κάνει κακό!

Παγιδευμένοι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα - Οι Παγιδευμένοι κάνουν πάταγο στο εξωτερικό

Μοντέρνο σε σκούρες αποχρώσεις - Το σπίτι του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τους «Παγιδευμένους»