Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 αποτελεί μία από τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής σεζόν μιας και μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Δημήτρη Μαρκέττου.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι, σπάνια βλέπουμε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Εξαίρεση φυσικά σε αυτόν τον κανόνα του αποτελούν τα στιγμιότυπα με τους τετράποδους φίλους του. Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και έτσι πολύ συχνά απαθανατίζει τις στιγμές που περνάει μαζί τους μέσα στο σπίτι του (δείτε εδώ ποια είναι η συνήθειά του στα γυρίσματα της σειράς).

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o χώρος του είναι πολύ απλός, με μίνιμαλ διακόσμηση και σκούρες αποχρώσεις.

Το σπίτι του «Παγιδευμένου» Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Μιχάλης Λεβεντογιάννης γάτες
Μιχάλης Λεβεντογιάννης σπίτι
Μιχάλης Λεβεντογιάννης Παγιδευμένοι

Μεγάλη διακοπή για τη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1

Οι «Παγιδευμένοι» λοιπόν είναι ένα από τα πρότζεκτ που θα βρεθούν για αρκετό καιρό μακριά από το πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου και αυτό γιατί θα σταματήσουν κοντά στα τέλη Νοεμβρίου και θα επιστρέψουν περίπου στις 15 Ιανουαρίου!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, αυτό συμβαίνει καθώς όλα τα κανάλια έχουν συμφωνήσει να κάνουν από κοινού ένα διάλειμμα στην prime time ζώνη ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Η πρακτική αυτή θυμίζει εποχές 2000 όταν ήταν σύνηθες οι σειρές να διακόπτονται πριν από τα Χριστούγεννα και να επιστρέφουν προς το τέλος του Ιανουαρίου.

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Όπως λοιπόν τα κανάλια ξεκίνησαν μαζί τη σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, έτσι έχουν αποφασίσει να κάνουν μαζί και το «διάλειμμα».

Μετά την επιστροφή από τις γιορτές, ο ΑΝΤ1 θα προχωρήσει σε ευρύ επαναλανσάρισμα με δύο κεντρικά στοιχεία. Η σειρά - έκπληξη της χρονιάς, οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψει με τρία επεισόδια την εβδομάδα, ενώ στο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθεί και η «Μάγισσα» της dream team των Άγριων Μελισσών που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία). Μένει να αποφασιστεί, αν θα προβάλλεται με ένα ή δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι εξελίξεις (31/10 - 1/11): Ο Σπύρος καλύπτει τον Θοδωρή - Νέο στοιχείο για τον Άγγελο

Παγιδευμένοι Spoiler: Στη «φόρα» ο γάμος της Άννας και του Δημήτρη - Μαθαίνει ότι παντρεύτηκαν ο...