Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες μόνο απομένουν μέχρι το αποψινό επεισόδιο της Πέμπτης 3/11 του Σασμού, όπου θα παρακολουθήσουμε τον πολυπόθητο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού (δείτε εδώ τις σκέψεις του πριν την εκκλησία) και οι ήρωες της αγαπημένης σειράς, μίλησαν στο Happy Day για όλα!

Συγκεκριμένα όμως, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίο υποδύεται τον σκοτεινό Λευτέρη στην σειρά (δείτε εδώ ποιοι είναι οι γονείς του τελικά) έκανε μία αποκάλυψη μεταξύ άλλων σχετικά με τον λόγο που πάει καλεσμένος στο μυστήριο, και ίσως να μην είναι για την Θεοδώρα.

Για ποιο λόγο θα πάει ο Λευτέρης στον γάμο;

«Είμαι καλεσμένος στο γάμο και έρχομαι εξαιτίας της Θοδώρας. Ο χαρακτήρας μου δεν ξέρεις πότε λέει αλήθεια και πότε ψέματα. Με την Θοδώρα αναπτύσσεται σχέση και συναισθήματα, αυτό κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξει» είπε μεταξύ άλλων...

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στην σειρά

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπα-Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Εκείνος έχει αποφασίσει να φύγει για το μοναστήρι της Κρήτης.

Όταν ο Μανόλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

https://www.youtube.com/watch?v=6r8wsY5PMNI&ab_channel=Sasmostrailer-episodia[/OEmbed

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: Η υγεία της χειροτερεύει μέρα με την μέρα! Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Σασμός: «Βρείτε σπηλιά να κρυφτείτε!» - Απειλούν την ζωή του Αντώνη Φραγκιαδάκη και το Twitter ξεσηκώθηκε εναντίον του Alpha