Από Ελένη Μήτση

Στη δική μας οικογένεια δε σταματούν οι εξελίξεις και μάλιστα στο επεισόδιο της Τετάρτης 2/11 αναμένεται να δούμε να ανακαλύπτεται ένα μυστικό του Δημήτρη λίγο μετά το ραντεβού του με την...

Οι εξελίξεις στη Δική μας οικογένεια για την Τετάρτη 2/11

Ο Δημήτρης με την Ειρήνη ανακαλύπτουν όλα τα δάνεια που είχε πάρει ο Σέργιος κρυφά και τα είχε χρεώσει στην εταιρεία. Όταν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για τεράστια ποσά κι ότι ο λογιστής είναι εξαφανισμένος, πανικοβάλλονται.

Σε πανικό βρίσκεται όμως και η Αγγελική όταν ο πατέρας της, ο Γρηγόρης, χάνει τις αισθήσεις του στο σπίτι της μετά τον τσακωμό τους. Ο γιατρός που φωνάζει την ενημερώνει ότι έπαθε ένα μικρό έμφραγμα. Η Αγγελική αποφασίζει να τον φιλοξενήσει λίγο καιρό στο σπίτι της για να μπορεί να τον προσέχει καλύτερα.

Ο Ορέστης γίνεται έξαλλος όταν ακούει τη συζήτηση μεταξύ Στέφανου και Νεφέλης όπου ομολογούν ότι η Νεφέλη έτρεξε στη θέση του Στέφανου αντί να έχει τρέξει ο Ορέστης όπως θα έπρεπε βάσει κανονισμών. Αλλά κι η Φωτεινή γίνεται έξαλλη όταν η Φανή την κατηγορεί ότι πήρε χρήματα από το ταμείο και παραιτείται από το café. Επιστρέφοντας σπίτι, βρίσκει τον πατέρα της, τον Παύλο, με γυναικεία παρέα. Φεύγει στενοχωρημένη και καταλήγει στο σπίτι του θείου της, του Δημήτρη.

Όταν ξυπνάει το πρωί ο Αντρέας και τη βρίσκει στο μπάνιο, η έκπληξή του είναι μεγάλη. Το ίδιο και η έκπληξη της Αγγελικής όταν ακούει χωρίς να το θέλει τον Δημήτρη να μιλάει στο τηλέφωνο για τα τεράστια δάνεια που χρωστάνε. Μερικές φορές όμως, τα κοινά μυστικά ενώνουν δυο ανθρώπους.

Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη 3/11

Ο Δημήτρης και η Ειρήνη προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τα χρέη του Σέργιου, αλλά τα νέα δεν είναι καλά. Ο Ορέστης νιώθει αδικημένος από την αντιμετώπιση που έχει στην ομάδα κι αυτό σπρώχνει το Διονύση να κανονίσει μια συνάντηση με τους ανταγωνιστές τους. Ο Παύλος πάει να βρει τη Φωτεινή στο σπίτι των Μακρή, αλλά αυτή δεν θέλει να του μιλήσει. Η Νεφέλη δεν καταφέρνει να πείσει τον Ορέστη να την συγχωρέσει και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για μία φίλη της. Μια νέα πληροφορία για το παρελθόν του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα στη DavMak…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (31/10-4/11): Σε σοκ ο Δημήτρης - Τα «χτυπήματα» έρχονται το ένα μετά το άλλο

Η Δική μας Οικογένεια εξελίξεις (31/10): Ο Δημήτρης ζητάει από την Ειρήνη να βγουν