Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Δική μας Οικογένεια», μετά το φιλί που έδωσαν, ο Δημήτρης θα βρει το κουράγιο και θα ζητήσει από την Ειρήνη να βγουν!

Τι θα δούμε σήμερα (31/10) στο «Η Δική μας Οικογένεια»

Τα νέα από τον οφθαλμίατρο είναι καλά για το Στέφανο και δεν βλέπει την ώρα να τα μοιραστεί με τη Νεφέλη. Ο Σπύρος πιέζει την Αγγελική να δουλεύει περισσότερο στο site. Η Μυρτώ επαναστατεί με αποτέλεσμα να τσακωθεί με το Μιχάλη, που θεωρεί υπεύθυνο τον Παύλο και πάει να τον βρει. Ο Στέφανος πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Νεφέλης για να συνεχίσουν αυτό που είχαν αφήσει στη μέση. Μετά το φιλί τους, ο Δημήτρης ζητάει από την Ειρήνη να βγουν. Ο Διονύσης ζητάει το ίδιο από την Αγγελική και από τύχη καταλήγουν στο ίδιο μαγαζί με το Δημήτρη και την Ειρήνη.

Τι θα δούμε αύριο (1/11)

Η Αγγελική καταφέρνει για μια ακόμη φορά να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της αλλά αναγκάζεται να γευματίσει με τον Διονύση ως Σταυρούλα ώστε να μην κινήσει υποψίες στον Δημήτρη και την Ειρήνη που συμπτωματικά βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο. Ο Μιχάλης θα απειλήσει τον Παύλο να μην ξαναμιλήσει με τη Μυρτώ εκτός δουλειάς και να σταματήσει να της φουσκώνει τα μυαλά με φωτογραφίσεις και καριέρες στο modelling.

Ο Στέφανος θα μάθει για τη σχέση που ξεκινάει η Νεφέλη με τον Ορέστη και θα πρέπει να αποδεχτεί ότι η δική του θέση πια είναι βαθιά μέσα στο friend zone της κοπέλας που αγαπάει. Παράλληλα, ο Αντρέας θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να συνεχίσει τη δική του σχέση με την Καίτη ή αν θα δώσει ένα τέλος. Και τέλος, ενώ ο Λογιστής της εταιρείας εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, μια επιστολή από Τόκιο έρχεται να αναστατώσει ακόμα περισσότερο τις ζωές όλων…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός Υπηρεσίας εξελίξεις (31/10-1/11): Η Σοφία απατά τον Ιάκωβο με τον... Στρατή

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10-4/11): Ο Παναγής λέει στην Κατερίνα πως θέλει να χωρίσουν