Από Ελένη Μήτση

Σε σοκ αναμένεται να δούμε στο σημερινό 1/11 επεισόδιο του Έρωτα φυγά την Αλεξάνδρα, η οποία βλέπει ξαφνικά σε μία κοινωνική δεξίωση μπροστά της τον Μάρκο και η αντίδραση της θα είναι έντονη τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ιάσονα, ο οποίος θα παραφερθεί...(δείτε εδώ τα πρόσωπα, που κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας).

Οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Τρίτης 1/11 για τον έρωτα φυγά

Ο Φίλιππος καταφέρνει και παίρνει τη λίστα με τους συγκρατούμενους του Μάρκου και τη δίνει στον Ιάσονα. Αυτός με έκπληξη διαπιστώνει πως ο άνθρωπος που βοηθάει τον Μάρκο, δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Παράσχο, τον φονιά του πατέρα του. Πέφτει από τα σύννεφα. «Αυτός είναι. Δεν φτάνει που σκότωσε τον πατέρα μου, τώρα θέλει να μας τα πάρει όλα», μονολογεί.

Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα είναι πεπεισμένη πως η Μαργέτα και ο Ιάσονας της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό και αποφασίζει να μάθει τι είναι. Παρ’ όλα αυτά, η οικογένεια Δεμερτζή θα αφήσει προσωρινά στην άκρη τα προβλήματα και τις εντάσεις και θα πάει στη λέσχη για τον καθιερωμένο χορό. Το γλέντι όμως θα διακοπεί απότομα, όταν ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθεί κι ο Μάρκος.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 2/11 στο σίριαλ

Η Αλεξάνδρα μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη είναι καλύτερα, μα κλεισμένη στο δωμάτιό της. «Είδα τον Μάρκο. Ζει. Το ήξερες;», τον ρωτάει. «Ζει; Δεν είχα ιδέα. Οι Δεμερτζήδες ξέρουν να κρατούν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους», τη διαβεβαιώνει εκείνος. Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα συγκρούεται με τη Μαργέτα, όταν της λέει πως θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί στον Ιάσονα και να φύγει. «Το παιδί είναι του Μάρκου κι εγώ θέλω να είμαι μαζί του.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Πρέπει να ξέρει ότι είναι ο πραγματικός του πατέρας και ο Ιάσονας να μάθει ότι δεν είναι δικός του γιος», της φωνάζει. «Το παιδί είναι του Ιάσονα και δεν θα τολμήσεις να κάνεις τίποτα που θα διασύρει το όνομά μας. Αλλιώς δεν ξέρεις πού μπορώ να φτάσω», την απειλεί η Μαργέτα και την εγκλωβίζει. Η Αλεξάνδρα χάνει και την υποστήριξη του Μιχάλη και αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Θα το παίξει μετανιωμένη κι ερωτευμένη στον Ιάσονα. Από την άλλη ο Ιάσονας κι ο Φίλιππος θεωρούν πως ανακάλυψαν πού μένει ο Μάρκος, για να τον βγάλουν από τη μέση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (31/10): Στα όριά της η Αλεξάνδρα - Καταλαβαίνει ότι κάτι της κρύβουν

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (31/10 - 4/11): Σοκ! Η Αλεξάνδρα βλέπει τον Μάρκο ζωντανό και καταρρέει