Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Δική μας Οικογένεια» (31/10-4/11), ο Μιχάλης απειλεί τον Παύλο, ο Γρηγόρης παθαίνει έμφραγμα και η Φανή μετανιώνει που κατηγόρησε τη Φανή.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του Η Δική μας Οικογένεια

Δευτέρα (31/10)

Τα νέα από τον οφθαλμίατρο είναι καλά για το Στέφανο και δεν βλέπει την ώρα να τα μοιραστεί με τη Νεφέλη. Ο Σπύρος πιέζει την Αγγελική να δουλεύει περισσότερο στο site. Η Μυρτώ επαναστατεί με αποτέλεσμα να τσακωθεί με το Μιχάλη, που θεωρεί υπεύθυνο τον Παύλο και πάει να τον βρει. Ο Στέφανος πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Νεφέλης για να συνεχίσουν αυτό που είχαν αφήσει στη μέση. Μετά το φιλί τους, ο Δημήτρης ζητάει από την Ειρήνη να βγουν. Ο Διονύσης ζητάει το ίδιο από την Αγγελική και από τύχη καταλήγουν στο ίδιο μαγαζί με το Δημήτρη και την Ειρήνη.

Τρίτη (1/11)

Η Αγγελική καταφέρνει για μια ακόμη φορά να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της αλλά αναγκάζεται να γευματίσει με τον Διονύση ως Σταυρούλα ώστε να μην κινήσει υποψίες στον Δημήτρη και την Ειρήνη που συμπτωματικά βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο. Ο Μιχάλης θα απειλήσει τον Παύλο να μην ξαναμιλήσει με τη Μυρτώ εκτός δουλειάς και να σταματήσει να της φουσκώνει τα μυαλά με φωτογραφίσεις και καριέρες στο modelling.

Ο Στέφανος θα μάθει για τη σχέση που ξεκινάει η Νεφέλη με τον Ορέστη και θα πρέπει να αποδεχτεί ότι η δική του θέση πια είναι βαθιά μέσα στο friend zone της κοπέλας που αγαπάει. Παράλληλα, ο Αντρέας θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να συνεχίσει τη δική του σχέση με την Καίτη ή αν θα δώσει ένα τέλος. Και τέλος, ενώ ο Λογιστής της εταιρείας εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, μια επιστολή από Τόκιο έρχεται να αναστατώσει ακόμα περισσότερο τις ζωές όλων…

Τετάρτη (2/11)

Ο Δημήτρης με την Ειρήνη ανακαλύπτουν όλα τα δάνεια που είχε πάρει ο Σέργιος κρυφά και τα είχε χρεώσει στην εταιρεία. Όταν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για τεράστια ποσά κι ότι ο λογιστής είναι εξαφανισμένος, πανικοβάλλονται. Σε πανικό βρίσκεται όμως και η Αγγελική όταν ο πατέρας της, ο Γρηγόρης, χάνει τις αισθήσεις του στο σπίτι της μετά τον τσακωμό τους. Ο γιατρός που φωνάζει την ενημερώνει ότι έπαθε ένα μικρό έμφραγμα. Η Αγγελική αποφασίζει να τον φιλοξενήσει λίγο καιρό στο σπίτι της για να μπορεί να τον προσέχει καλύτερα.

Ο Ορέστης γίνεται έξαλλος όταν ακούει τη συζήτηση μεταξύ Στέφανου και Νεφέλης όπου ομολογούν ότι η Νεφέλη έτρεξε στη θέση του Στέφανου αντί να έχει τρέξει ο Ορέστης όπως θα έπρεπε βάσει κανονισμών. Αλλά κι η Φωτεινή γίνεται έξαλλη όταν η Φανή την κατηγορεί ότι πήρε χρήματα από το ταμείο και παραιτείται από το café. Επιστρέφοντας σπίτι, βρίσκει τον πατέρα της, τον Παύλο, με γυναικεία παρέα. Φεύγει στενοχωρημένη και καταλήγει στο σπίτι του θείου της, του Δημήτρη. Όταν ξυπνάει το πρωί ο Αντρέας και τη βρίσκει στο μπάνιο, η έκπληξή του είναι μεγάλη. Το ίδιο και η έκπληξη της Αγγελικής όταν ακούει χωρίς να το θέλει τον Δημήτρη να μιλάει στο τηλέφωνο για τα τεράστια δάνεια που χρωστάνε. Μερικές φορές όμως, τα κοινά μυστικά ενώνουν δυο ανθρώπους...

Πέμπτη (3/11)

Ο Δημήτρης και η Ειρήνη προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τα χρέη του Σέργιου, αλλά τα νέα δεν είναι καλά. Ο Ορέστης νιώθει αδικημένος από την αντιμετώπιση που έχει στην ομάδα κι αυτό σπρώχνει το Διονύση να κανονίσει μια συνάντηση με τους ανταγωνιστές τους. Ο Παύλος πάει να βρει τη Φωτεινή στο σπίτι των Μακρή, αλλά αυτή δεν θέλει να του μιλήσει. Η Νεφέλη δεν καταφέρνει να πείσει τον Ορέστη να την συγχωρέσει και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για μία φίλη της. Μια νέα πληροφορία για το παρελθόν του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα στη DavMak…

Παρασκευή (4/11)

Η αποκάλυψη, ότι ο Σέργιος είχε παρελθόν τζογαδόρου, φέρνει νέα αναστάτωση στον Δημήτρη. Το δάνειο που είχε πάρει ήταν το μόνο ή θα εμφανιστούν κι άλλα; Ο Δημήτρης όμως ετοιμάζεται να δεχτεί – χωρίς να το ξέρει- κι άλλο ΄΄χαστούκι΄΄. Ο Διονύσης και επίσημα, δέχεται να παρακολουθήσει την εταιρία για λογαριασμό ανταγωνιστή.
Η Φανή έχει μετανιώσει που κατηγόρησε τη Φωτεινή και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει στη δουλειά. Αντίστοιχα, η Καίτη, ο Αντρέας και ο Παύλος προσπαθούν να της δείξουν πως τη θέλουν στη ζωή τους και θα στεναχωριόντουσαν πολύ αν έφευγε μακριά τους…

Στο σπίτι τώρα των Μακρήδων, η Αγγελική θα σοκαριστεί ευχάριστα καθώς γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης εξέλιξης, με πρωταγωνίστρια τη μικρή Ισμήνη…αλλά δεν είναι το μόνο σοκ που θα δεχτεί μέσα στην ημέρα. Βρίσκει τον Διονύση να κάνει παρέα με τον Γρηγόρη και αργότερα ο αποχαιρετισμός τους, θα είναι κάτι παραπάνω από τυπικός…. Όσο για την Ευδοκία; Πιστεύοντας ότι η Αγγελική έχει στο μυαλό της να ΄΄τυλίξει΄΄ τον Δημήτρη, αποφασίζει να μην μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και ν΄ ανοίξει το ΄΄δρόμο΄΄ στην Ειρήνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός Υπηρεσίας εξελίξεις (31/10-1/11): Η Σοφία απατά τον Ιάκωβο με τον... Στρατή

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10-4/11): Ο Παναγής λέει στην Κατερίνα πως θέλει να χωρίσουν