Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (2/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και η Αλεξάνδρα έχει μάθει ότι ο Μάρκος ζει και θέλει να του αποκαλύψει πως το μωρό της, είναι δικό του.

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη (2/11) στον Έρωτα Φυγά

Η Αλεξάνδρα μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη είναι καλύτερα, μα κλεισμένη στο δωμάτιό της. «Είδα τον Μάρκο. Ζει. Το ήξερες;», τον ρωτάει. «Ζει; Δεν είχα ιδέα. Οι Δεμερτζήδες ξέρουν να κρατούν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους», τη διαβεβαιώνει εκείνος. Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα συγκρούεται με τη Μαργέτα, όταν της λέει πως θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί στον Ιάσονα και να φύγει. «Το παιδί είναι του Μάρκου κι εγώ θέλω να είμαι μαζί του.

Πρέπει να ξέρει ότι είναι ο πραγματικός του πατέρας και ο Ιάσονας να μάθει ότι δεν είναι δικός του γιος», της φωνάζει. «Το παιδί είναι του Ιάσονα και δεν θα τολμήσεις να κάνεις τίποτα που θα διασύρει το όνομά μας. Αλλιώς δεν ξέρεις πού μπορώ να φτάσω», την απειλεί η Μαργέτα και την εγκλωβίζει. Η Αλεξάνδρα χάνει και την υποστήριξη του Μιχάλη και αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Θα το παίξει μετανιωμένη κι ερωτευμένη στον Ιάσονα. Από την άλλη ο Ιάσονας κι ο Φίλιππος θεωρούν πως ανακάλυψαν πού μένει ο Μάρκος, για να τον βγάλουν από τη μέση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον Έρωτα φυγά - Η Αλεξάνδρα και η Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας!

Έρωτας φυγάς: «Σου αξίζουν τα χειρότερα Ιάσονα!» - Φλερτάρει με την πρωτιά στο Twitter