Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι στιγμές χαράς που θα ζήσει όλο το χωρίο στον Σασμό με τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλική (δείτε εδώ καρέ καρέ τι θα συμβεί), φαίνεται πως θα σβήσουν πολύ σύντομα μπροστά στον τρόμο και την θλίψη που θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μιας και πρόκειται να δούμε τον παπα Μιχάλη να παθαίνει έμφραγμα και να χαροπαλεύει, και τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να κινδυνεύει θανάσιμα!

Εντολή θανάτου για τον αστυνόμο στον Σασμό

Ο Ευθύμης έφτασε για να ζητήσει εκδίκηση στην Κρήτη, και θα την γυρέψει από τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη καθώς όπως ο ίδιος υποστηρίζει σκότωσε την γυναίκα του! Ζητά λοιπόν από τον Λευτέρη να τον βγάλει από την μέση, δίνοντάς του εντολή θανάτου, πρώτον γιατί τον θέλει εκτός, και δεύτερον γιατί έχει υποψίες για την δράση του και θέλει να επισφραγίσει την εμπιστοσύνη που του έχει!

Σασμό

Θα το κάνει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Η Καλλιόπη από την άλλη οργανώνει τη δολοφονία του Παύλου

Όπως έχουμε δει ήδη από την έναρξη της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στην Άνω Ποριά έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στους Σταματάκηδες, ενώ η βεντέτα δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών.

Το μένος της «Καπετάνισσας» για τους Βρουλάκηδς, "βράζει" μέσα της και έτσι αποφασίζει να αναμετρηθεί για ακόμη μία φορά με τον Παύλο προκειμένου να του ξεκαθαρίσει πως πρέπει να μείνει μακριά από τα παιδιά της.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που ήρθες πίσω στο χωριό, πάντως να ξέρεις πως θα με βρεις μπροστά σου αν απειλήσεις ξανά τα παιδιά μου. Ο Μαθιός μου και ο Αστέρης μου δεν έχουν κάνει πράμα και καλά θα κάνεις να κοιτάξεις τη δική σου οικογένεια που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας κατηγορεί για φόνους που δεν κάναμε», του επισημαίνει. Ο Παύλος δεν έχει άλλα λόγια να της πει.

Το ύφος του μόνο μαρτυρά πως στο εξής θα της απαντάει με πράξεις. «Δεν σε φοβάμαι! Μείνε απλά μακριά από την οικογένειά μου», θα του πει τελικά και θα φύγει.

Σασμός Καλλιόπη Παύλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ALPHA: Διακόπτεται προσωρινά ο Σασμός - Πότε και γιατί

Σασμός spoiler: Θα το πάρει στον τάφο της - Το επτασφράγιστο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης