Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία μέρα που ο μικρός Πλάτανος δεν βρίσκει ησυχία, και όλοι οι κάτοικοί του είναι ανάστατοι από τις ραγδαίες εξελίξεις που σαρώσουν το μικρό τους χωριό! Πράγματα και θαύματα λοιπόν θα δούμε απόψε Πέμπτη 27/10 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, καθώς η Βαλέρια μαθαίνει κάτι που θα την κάνει έξαλλη και τότε ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε!

Χαμός απόψε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Φιλιώ προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τα λεφτά του Ηλία, αφού είναι σίγουρη πια πως ο καλός της κάτι κρύβει. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια μαθαίνει κάτι που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο μικρό μας χωριουδάκι, αλλά και στα σχέδιά της.

Μην χάσετε και το επεισόδιο της Παρασκευής 28/10

Ο Θοδωρής φεύγει για Αθήνα κι αφήνει πίσω του... συντρίμμια, συντρίμμια όμως έχει γίνει και η Φιλιώ, τώρα που ξέρει την αλήθεια για τα λεφτά του Ηλία. Ο Κανέλος έχει πιάσει πάτο στα μάτια της Χρύσας και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα, ο Παναγής πάλι δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Κατερίνα κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον Πετράν σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο παπάς... κληρώνει γάμους, ενώ η Φιλιώ εγκαταλείπει μια για πάντα τον Ηλία, αφήνοντάς του ένα γράμμα.

 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (10-14/10)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις 19/10: Η Λουκία φιλάει τον Κανέλο την ώρα που η Χρύσα επιστρέφει

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (13/10): Η Χρύσα παραδέχεται την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλο