Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Μανόλης εδώ και καιρό στον Σασμό προσπαθεί να αποφύγει την πραγματικότητα και να κρατήσει μακριά από όλους το μυστικό του. Όταν όμως τον πετυχαίνει ο Φραγκιαδάκης στη μέση του δρόμου, τον πείθει να μοιραστεί με κάποιον το βάρος του, ακόμα κι αν αυτός ο κάποιος δεν είναι η αστυνομία.

«Γιατί έφυγες και πήγες στην Αθήνα χωρίς να το πεις στους δικούς σου και σε ψάχνανε; Συνέβη κάτι;», τον ρωτάει ο αστυνόμος, αλλά ο Μανόλης δε θέλει να του πει την αλήθεια:

«Όχι απλώς δεν ήθελα να με επηρεάσει κανείς, έψαχνα κάτι Πανεπιστήμια», του απαντάει, με τον Φραγκιαδάκη να του ξεκαθαρίζει:

«Σε εμένα, δε θες να μιλήσεις. Σε κάποιον πρέπει να μιλήσεις παιδί μου, αλλιώς αυτό το πράμα θα σου τρώει το σαράκι. Άσε την αστυνομία, πες τα στον Θεό και μπορεί αυτός να σου πάρει όλο το βάρος. Σκέψου και αποφάσισε σε ποιον θέλεις να τα βγάλεις από μέσα σου, κάντο και θα δεις».

Όπως θα δούμε, ο Μανόλης θα μιλήσει πράγματι στον παπά - Μιχάλη, ωστόσο η αντίδρασή του δε θα είναι η αναμενόμενη (δείτε εδώ τι θα κάνει).

Το απόσπασμα από το αποψινό (31/10) επεισόδιο του Σασμού

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε όμως και μία διαμάχη της Στέλλας με την Καλλιόπη

Μπορεί από πέρυσι να είχαμε δεδομένο ότι η Καλλιόπη με τη Στέλλα έχουν άριστες σχέσεις στον Σασμό, ωστόσο όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (31/10), οι δύο γυναίκες θα έρθουν σε αντιπαράθεση μιας και η δικηγόρος θα ζητήσει ορισμένες απαντήσεις από την πρώην πεθερά της.

«Η Στέλλα ήρθε επαέ για να μας ανακοινώσει μερικά συμπεράσματα που έχει βγάλει», λέει η Καλλιόπη όταν βλέπει τον Αστέρη να μπαίνει στο δωμάτιο.

«Δεν έχω βγάλει συμπεράσματα κυρία Καλλιόπη, απαντήσεις ψάχνω», της λέει η δικηγόρος με αυστηρό ύφος.

Εκνευρισμένη, η Καλλιόπη απανατάει: «Απαντήσεις θέλετε, θα σας τις δώσω όλες. Ό, τι έγινε με τον γιατρό το ομολόγησα χωρίς φόβο και φορτώθηκα και τον φόνο, ενώ δεν το έκανα. Τον αποτελείωσε ο Κώστας ο Μιχελάκης».

Η Στέλλα όμως ξέρει ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία: «Θεωρείτε σύμπτωση ότι τη μέρα που μου ζητήσατε να γλιτώσω τον Μιχελάκη από τη φυλακή, εκείνος δολοφονήθηκε», της λέει.

«Ο σκύλος γυρεύει τα ζάλα του λαγού, ο λαγός ήταν ο Κώστας ο Μιχελάκης και ο σκύλος, ο Παύλος ο Βρουλάκης», απαντάει η Καλλιόπη και φεύγει ενοχλημένη από το σαλόνι (δείτε εδώ ποιον οργανώνει να βγάλει από τη μέση).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: «Τη μάνα σου δεν τη σκέφτεσαι;» - Η Στέλλα πιέζει τον Αστέρη να μείνει στην Κρήτη

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική υποψιάζεται την αλήθεια - Ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή