Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Στέλλα έχει δείξει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να τα βρει ξανά με τον Αστέρη στον Σασμό, ωστόσο η καρδιά του είναι δοσμένη στην Αργυρώ. Άλλωστε πριν από λίγες μέρες είπε ξεκάθαρα στην αγαπημένη του πως δεν έχει καρδιά για να αγαπήσει τη Στέλλα μιας και του την έχει κλέψει εκείνη (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter με τη συγκεκριμένη σκηνή).

Η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ.

«Ανάθεμα τη Βρουλάκενα και όλο της το σόι. Τίποτα καλό δεν συνέβη στη ζωή μας από τότε που τη γνώρισε το κοπέλι μου. Και τώρα με τον τρόπο της θέλει να μου τον διώξει ξανά μακριά. Εκείνη έκαμε την οικογένειά της, το παιδί. Το δικό μου το παιδί που έχει μείνει μόνο και κάθε μέρα που περνάει αρρωσταίνει όλο και περισσότερο με τη σκέψη της, τι θα γίνει;», λέει στον μεγάλο της γιο, που τη συμβουλεύει να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, ενώ της τονίζει πως είναι σοφή η απόφαση του Αστέρη να φύγει, μήπως και καταφέρει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Η Στέλλα ζητάει από τον Αστέρη να μην φύγει στον Σασμό

Όπως θα δούμε λοιπόν στο αποψινό (31/10) επεισόδιο, η δικηγόρος συναντιέται με τον Αστέρη και του λέει όταν πριν αποφασίσει επίσημα να φύγει από την Κρήτη θα πρέπει να σκεφτεί τη μητέρα του. Τότε ο Αστέρης της απαντάει πως η μητέρα του είναι εκείνη που τον έφτασε σε αυτό το σημείο με τις πράξεις της.

Στα μαχαίρια Αργυρώ και Σταύρος

Στο μεταξύ, η απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. «Δεν με αφήνεις να σε βοηθάω, δεν με αφήσεις να είμαι στο πλευρό σου, ούτε να σταθώ στο πλάι μου», της επισημαίνει και συνεχίζει: «Τότε για ποιο λόγο παντρευτήκαμε, Αργυρώ; Για ποιο λόγο ήρθα μαζί σου από τα Γιάννενα, όταν βρίσκεις συνεχώς αφορμές να με κρατάς μακριά από τη ζωή σου;», είναι τα λόγια του, αλλά εκείνη εξακολουθεί να είναι χαμένη στις σκέψεις της. Εκείνες που περιλαμβάνουν μόνο τον πραγματικό πατέρα του Πετρή, τον Αστέρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Συνταγή για γαμήλια τούρτα έχω...» - Η αναφορά στο όνομα του Άκη Πετρετζίκη και η απάντησή του

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά ή αλλιώς Στέλλα αποκαλύπτει τα πάντα - «Μετά τον ρόλο μου έρχονται και...»