Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως έχουμε δει ήδη από την έναρξη της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στην Άνω Ποριά έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στους Σταματάκηδες, ενώ η βεντέτα δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών.

Το μένος της «Καπετάνισσας» για τους Βρουλάκηδς, "βράζει" μέσα της και έτσι αποφασίζει να αναμετρηθεί για ακόμη μία φορά με τον Παύλο προκειμένου να του ξεκαθαρίσει πως πρέπει να μείνει μακριά από τα παιδιά της.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που ήρθες πίσω στο χωριό, πάντως να ξέρεις πως θα με βρεις μπροστά σου αν απειλήσεις ξανά τα παιδιά μου. Ο Μαθιός μου και ο Αστέρης μου δεν έχουν κάνει πράμα και καλά θα κάνεις να κοιτάξεις τη δική σου οικογένεια που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας κατηγορεί για φόνους που δεν κάναμε», του επισημαίνει. Ο Παύλος δεν έχει άλλα λόγια να της πει.

Το ύφος του μόνο μαρτυρά πως στο εξής θα της απαντάει με πράξεις. «Δεν σε φοβάμαι! Μείνε απλά μακριά από την οικογένειά μου», θα του πει τελικά και θα φύγει.

Σασμός Καλλιόπη Παύλος

Το σχέδιο εξόντωσης του Παύλου στον Σασμό

Η Καλλιόπη είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να σώσει τα παιδιά της και έτσι, όταν ο Παύλος Βρουλάκης εμφανιστεί ακάλεστος στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής (δείτε εδώ τι θα συμβεί), η «Καπετάνισσα» θα αποφασίσει να λάβει δράση.

Ο Νικηφόρος θα την πλησιάσει και θα της μιλήσει για τις υποψίες που έχει πως ο Παύλος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του πατέρα του. Έτσι, η Καλλιόπη θα βρει την τέλεια ευκαιρία να τον βγάλει μία και καλή από τη μέση και να πάρει τις υποψίες μακριά από τον γιό της.

Θα οργανώσει λοιπόν το σχέδιο της δολοφονίας του Παύλου Βρουλάκη και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα τα καταφέρει!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον Σασμό - Κλείνεται σε μοναστήρι ο...

Σασμός: «Συνταγή για γαμήλια τούρτα έχω...» - Η αναφορά στο όνομα του Άκη Πετρετζίκη και η απάντησή του