Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως ένας από τους χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές του Σασμού, είναι και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος παρακολουθεί τη σειρά και μάλιστα πολύ συχνά σχολιάζει τις εξελίξεις ή τις ατάκες που ακούγονται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Κάπως έτσι, δεν άργησε να έρθει και η... απάντηση της επιτυχημένης σειράς του ALPHA. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη (27/10), έγινε μία μικρή αναφορά στο όνομα του αγαπημένου σεφ.

Το σχόλιο για τον Άκη Πετρετζίκη στον Σασμό και η απάντησή του

Όταν λοιπόν ο Μαθιός βρέθηκε στο καφενείο του χωριού για να ανακοινώσει τα ευχάριστα για τον γάμο του με τη Βασιλική, ο Παντελής αγχώθηκε και αναφώνησε πως πρέπει να βγάλει το μενού για το γλέντι του γάμου.

Η σύζυγός του Άννα, τότε, θέλησε να τον ειρωνευτεί, λέγοντάς του την ατάκα: «Σιγά ρε Πετρετζίκη», φέρνοντας γέλια στους υπόλοιπους θαμώνες του καφενείου.

Ο ALPHA που έχει επίσης έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Twitter, ανέβασε τη συγκεκριμένη σκηνή και έγραψε «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Φυσικά ο Άκης Πετρετζίκης δε θα μπορούσε να αφήσει αυτό το σκηνικό να περάσει και έτσι με τη σειρά του, απάντησε στον ALPHA με ένα tweet και με μία συνταγή για... γαμήλια τούρτα, ενώ ευχήθηκε και καλά στέφανα στον Μαθιό και τη Βασιλική που στα επόμενα επεισόδια θα ενωθούν επιτέλους με τα δεσμά του γάμου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο και από το γλέντι που θα κάνουν οι Σταματάκηδες).

«Εγώ πάντως μια φορά συνταγή για γαμήλια τούρτα έχω να σας δώσω... Και καλά στέφανα», ανέφερε στο σχόλιό του ο αγαπημένος σεφ και όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι αντιδράσεις του κοινού ήταν πάρα πολλές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Δεν τον γλυτώνει κανείς! Η μητέρα της Στέλλας ορμά στον Αστέρη στον γάμο του Μαθιού

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά ή αλλιώς Στέλλα αποκαλύπτει τα πάντα - «Μετά τον ρόλο μου έρχονται και...»