Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Εκτός Υπηρεσίας» (31/10) μιας και όπως θα δούμε, καζάνι που βράζει μοιάζει να είναι ο Κάβουρας αφού τα μυστικά των κατοίκων του νησιού έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια (δείτε εδώ τις αποκλειστικές αποκαλύψεις που έκανε ο Νίκος Ορφανός για τον ρόλο του).

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του Εκτός Υπηρεσίας (31/10-1/11)

Δευτέρα (31/10)

Η Μπόμπα και ο Σβίγγος ξεκινάνε μια ανίερη συμμαχία προκειμένου να ξαναρχίσει ο πόλεμος ανάμεσα στα δύο χωριά και γι’ άλλη μια φορά θα την πληρώσει… η Ανκίτσα. Ενα όνειρο του Αλέκου θα τον κάνει να δει τη Φώτω με άλλο μάτι. Ο Ιάκωβος θα υποψιαστεί τη Σοφία όχι μόνο ως κλέφτρα των λειψάνων του Ντάντουλα αλλά και ότι τον απατάει με τον Στρατή. Η Σωτηρία φτάνει γι’ ακόμα μια φορά στα άκρα κι αυτή τη φορά για να κλείσει ημερομηνία για τον γάμο της.

Τι θα δούμε αύριο (1/11)

Οι τρεις αστυνομικοί λαμβάνουν ένα απειλητικό σημείωμα που τους ζητάει να φύγουν από τον Κάβουρα. Διαφορετικά το μυστικό τους θα βγει στη φορά. Πάνω στον πανικό τους θα ζητήσουν τη βοήθεια της Γιώτας! Η Σωτηρία καταστρώνει ένα σχέδιο για ν’ αποδείξει στη Φώτω πόσο πιστός τής είναι ο Αλέκος. Ο Μένιος είναι ένα βήμα πριν «κλέψει» το πολυπόθητο φιλί από τη Λίζα. Το ίδιο βράδυ ο Αλέκος θα δεχτεί στο Τμήμα μια επίσκεψη από μια αλλόκοτη τουρίστρια, που θα περιπλέξει την ερωτική του ζωή… μια και καλή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει Spoiler: «Είμαι έτοιμη να στα δώσω όλα...» - Η Νίκη ανοίγει την καρδιά της στον Στρατή

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10-4/11): Ο Παναγής λέει στην Κατερίνα πως θέλει να χωρίσουν