Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (29/10) επεισόδιο της σειράς, Φλόγα και Άνεμος, που από την πρώτη στιγμή ξετρέλανε το κοινό (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), μιας και όπως θα δούμε, η Φωτεινή και ο Μιχάλης πλησιάζουν στον τελικό σκοπό τους, η Κυβέλη ξεθάβει παλιές ιστορίες διαβάζοντας τα γράμματα του Γιώργη προς αυτήν και η Μιράντα της συμπαραστέκεται.

Τι θα δούμε σήμερα (29/10) στο Φλόγα και Άνεμος

Έτος 1968. Ο Παπανδρέου υποβάλλεται σε εγχείρηση στομάχου. Η κόρη της Κυβέλης, Μιράντα, συμπαραστέκεται στη μητέρα της, που αγωνιά. Στο μεταξύ ο Γκούβερης με τον λοχαγό συζητάνε για την πίστη του Φώντα στη δικτατορία, που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν, ενώ στον «Ευαγγελισμό» απαγορεύουν την είσοδο στο δωμάτιο του Παπανδρέου στον γιο του, Γιωργάκη.

Παράλληλα η Φωτεινή και ο Μιχάλης πλησιάζουν στον τελικό σκοπό τους. Μέσα σε όλα, ο έρωτας της Αγάπης και του Σπύρου του σοφέρ δεν μένει μυστικός. Αργότερα η Κυβέλη ξεθάβει παλιές ιστορίες διαβάζοντας τα γράμματα του Γιώργη προς αυτήν.

Ο πρώτος καβγάς

ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Γεννιέται στην Ελβετία ο Γιωργάκης, ο γιoς της Κυβέλης και του Παπανδρέου. Η Κυβέλη τού δίνει το όνομα του αγαπημένου της. Το πιστοποιητικό γέννησης, όμως, είναι η αιτία για τον πρώτο μεγάλο καβγά του ζευγαριού. Στην Αθήνα, η οικογένειά της μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. Στην επιστροφή, η Κυβέλη συνεχίζει να παίζει στο θέατρο, αλλά ο Παπανδρέου έχει άλλα σχέδια. Η Κυβέλη τού συμπαραστέκεται στην πορεία του προς την εξουσία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φλόγα και Άνεμος: «Δεν γίνεται να ανταγωνιστώ την Καραμπέτη!» - Αποκαλυπτική η Πέγκυ Τρικαλιώτη

«Έπρεπε να βρω τον τρόπο να...» - Έτσι μπήκε στο "πετσί" του ρόλου στο "Φλόγα και Άνεμος" η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη