Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (δείτε εδώ την αποθέωσή της σειράς στο Twitter) και έτσι έκανε και στο επόμενο, και συγκεκριμένα σε αυτό του Σαββάτου 24/9 της σειράς Φλόγα και Άνεμος. Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία καθήλωσε άλλη μια φορά τους τηλεθεατές με το Twitter να παίρνει «φωτιά».

Χαμός στο Twitter με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Στη σειρά εποχής της ΕΡΤ Φλόγα και άνεμος υποδύεται την Κυβέλη Ανδριανού, γυναίκα του «γέρου της Δημοκρατίας», Γιώργου Παπανδρέου και η ερμηνεία της και η προσέγγισή της στον ρόλο μας έχει καθηλώσει!

Έτσι μπήκε στο "πετσί" του ρόλου

Η πορεία της ζωής της Κυβέλης Ανδριανού, και ο παράφορος έρωτας με τον «γέρο της Δημοκρατίας», Γιώργο Παπανδρέου διαδραματίζονται στον φακό σαν να συμβαίνουν στο τώρα, και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που υποδύεται την Κυβέλη μιλά για τον ρόλο της αλλά και για την προσέγγιση του.

«Φοβήθηκα πώς θα την υποδυθώ κυρίως στη μεγαλύτερη της ηλικία, όταν νοσεί και πεθαίνει ο Γ. Παπανδρέου. Υπάρχει το βαρύ πένθος αυτής της απώλειας και έπρεπε να βρω τον τρόπο να φανούν όλες αυτές οι καταστάσεις πάντα με μέτρο και συνύπαρξη.

Για όλους τους ηθοποιούς που ερμηνεύουν πραγματικά πρόσωπα υπάρχει ο φόβος για τη σύγκριση με την Κυβέλη Ανδριανού. Αλλά επειδή έχουμε μια σπουδαία γυναίκα που έδρασε στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα, δεν έχουμε πολλά ντοκουμέντα για εκείνη. Πώς μιλάει, πώς κινείται δηλαδή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Από την άλλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος υποδύεται τον έρωτα της ζωής της Κυβέλης, Γιώργο Παπανδρέου, και αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή συνομίλησα με τον Νίκο Παπανδρέου και του είπα ότι η σχέση μου με τον παππού του ήταν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που υψώνει την ελληνική σημαία. Πάντα μπαίνω με μια αφέλεια και την αθωότητα να υποδυθώ τέτοιες προσωπικότητες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 16 χρόνια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη του «Φλόγα και Άνεμος»

Λένα Παπαληγούρα: Η "Όλγα" του Φλόγα και άνεμος στην πραγματικότητα είναι κόρη πρώην υπουργού!