Από Πέννυ Μαστοράκου

Από την ώρα που η Λίζα έχει ορκιστεί να πάρει εκδίκηση, στην Δρακόνησο έχουν έρθει τα πάνω κάτω, και σήμερα, στο επεισόδιο της Τρίτης 25/10 στα Τρία Μίλια, θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα του Στέφανου να τη συνετίσει πριν μπει σε μεγάλους κινδύνους, ωστόσο εκείνη δεν ακούσει κανέναν!

Τα πάνω κάτω σήμερα στα Τρία Μίλια

Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και η Κάτια ταράζονται από τα όσα διαδίδονται για τον Γεράσιμο, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνετίσει τη Λίζα, που ανυπομονεί για την εκδίκησή της.

Μην χάσετε όμως ότι έχει επεισόδιο και την 28η Οκτωβρίου

Ο Τίμος ανακοινώνει στη Δέσποινα και στην Κλειώ ότι θα φύγει από το σπίτι και θα επιδιώξει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του. Η Κλειώ αναζητάει τον Πέτρο για να του μιλήσει, αλλά μαθαίνει από την Ελένη ότι βρισκόταν στο πάρτι με μια άλλη κοπέλα. Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τον λόγο. Η οικογένειά του διαπιστώνει ότι έχει φύγει από το σπίτι και τον αναζητά, αλλά ο Τίμος δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Τρία Μίλια περιλήψεις 19/9

Η Φωτεινή καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρει τη Μάνια και τον Στέφανο πιο κοντά, αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. «Μάλλον δεν με ξέρεις αρκετά καλά για να νομίζεις ότι θα ευτυχήσω στο πλευρό της Μάνιας», λέει ο Στέφανος λίγο αργότερα στη Φωτεινή. Ο Ευθύμης απειλεί τον Τίμο με όπλο και τον ρωτάει αν ήταν αυτός που είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν την Ιβάνκα…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (21/10): Ο Στέφανος βάζει να παρακολουθήσουν τον Ευθύμη

Τρία μίλια εξελίξεις 19/10: O Mάρκος απειλεί τον Τίμο - Ληστεύουν τη Φωτεινή