Από Ελένη Μήτση

Η επιστροφή του Μάρκου από τη φυλακή έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Έρωτα φυγά, με τον Ιάσονα να βγάζει πολύ περίεργες συμπεριφορές και από την άλλη την Αλεξάνδρα να έχει αναστατωθεί, καθώς δεν την περνάει αδιάφορος.

Εκείνη λοιπόν, παρόλο που δεν πρέπει κανονίζει μια μυστική συνάντηση με τον Μάρκο, με τη βοήθεια της Ρηνιώς, μεταφέροντας ένα γράμμα στον Μάρκο για την κρυφή τοποθεσία.

Ο Ιάσονας απειλεί τη Ρηνιώ

Η Γεωργία, όμως θα καραδοκεί, θα πιάσει την Ρηνιώ να εξυπηρετεί ένα σχέδιο και ενημερώνει τον Ιάσονα για όλα. Τότε είναι, που θα ανάψουν τα αίματα, αφού η κοπέλα θα αγχωθεί και θα απειλήσει την Ρηνιώ, πως αν δεν του πει το μέρος, που κρύβεται ο Μάρκος θα την σκοτώσει.

Έρωτας Φυγάς Ιάσονας

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 26/10

Ο Μήτσος, παρά τις απειλές που δέχθηκε από τον Ιάσονα, δεν γυρίζει πίσω στην Αθήνα. Μένει εκεί και βρίσκει νέο σύμμαχο για τα σχέδιά του. Εναν σύμμαχο που γνωρίζει πολύ καλά η οικογένεια Δεμερτζή. Στο μεταξύ ο Ιάσονας περιμένει πως ο Μάρκος θα εμφανιστεί στο σπίτι του και φροντίζει να το περιφρουρήσει όσο πιο καλά γίνεται, ενώ δίνει ρητή εντολή στους ανθρώπους του να μην αφήσουν κανέναν να εισέλθει χωρίς την έγκρισή του. «Θα ελέγχονται όλοι. Το παραμικρό λάθος θα σας κοστίζει πολύ ακριβά», είναι τα λόγια του και δεν αστειεύεται. Ο Μάρκος όμως, βρίσκεται ήδη μέσα στο σπίτι και είναι αποφασισμένος να τον εκδικηθεί.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς εξελίξεις (24-28/10): Ο Ιάσονας βάζει φωτιά στα παραπήγματα - Ο Μάρκος ετοιμάζει εκδίκηση

Έρωτας φυγάς εξελίξεις (25/10): Ο Μάρκος δεν τα παρατάει! Επισκέπτεται ξανά το σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή