Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο και εντελώς ξεκαρδιστικό επεισόδιο αναμένεται να δούμε την Παρασκευή 28/10 στη σειρά ''Μαίρη Μαίρη Μαίρη'' με τη Μαίρη (Λιάμη) να προσπαθεί να διαχειριστεί τον εαυτό της μετά το βράδυ, που είχε με έναν άγνωστο άνδρα.

Όσα θα δούμε στο σημερινό 28/10 επεισόδιο

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Στο γραφείο, εξομολογείται στην Μπέτυ πόσο δύσκολο είναι να έχεις σχέση με δύο άντρες. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πηγαίνει σε ένα sex shop προσπαθώντας να ανανεώσει τη σχέση της με τον Γιώργο, αλλά είναι γεμάτη αμηχανία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Γιώργος κάνει μια κουβέντα μαζί της, που της ανατρέπει τα σχέδια. Ποια θα είναι η εξέλιξη της βραδιάς τους;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Μετά τις αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά και τις πονηριές της πεθεράς της, της Ντίνας, η Μαίρη είναι πολύ θυμωμένη. Για να κατευνάσει τον θυμό της, ο Κώστας αναγκάζεται να βάλει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο.

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Στο γραφείο, ομολογεί στην κολλητή της, την Μπέτυ, ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον να επιλέξει, τον Γιάννη ή τον Ηλία. Αυτό που την προβληματίζει είναι ότι πλησιάζουν τα γενέθλια τους και δεν θυμάται ποιος γιορτάζει πότε. Αποφασίζει να πάρει και στους δυο το ίδιο δώρο και τότε ξεκινούν οι παρεξηγήσεις.

Η Νίκη Λάμη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" πριν την πρεμιέρα

Το βράδυ της Παρασκευής 7/10 η σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη", η Νίκη Λάμη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη για να μιλήσει για τον ρόλο της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία της με το γνωστό σκηνοθετικό δίδυμο, με το οποίο συνεργάζεται για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό επίπεδο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και διάφορες λεπτομέρειες για τα παιδικά της χρόνια.

«Η Μαίρη μου είναι ένα κορίτσι που είναι ακόμα ελεύθερο και ανεξάρτητο. Θέλει όμως να κάνει οικογένεια και παιδάκια. Βγαίνει ραντεβού και με άλλους εκτός από το Γιάννη Τσιμιτσέλη γιατί ψάχνει να βρει το ιδανικό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: «Είναι πολύ αστείο...» - Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το ρόλο της στη σειρά

Μαίρη Μαίρη Μαίρη εξελίξεις (21/10): Οι υποψίες για την απιστία του Γιώργου συνεχίζονται