Από Ελένη Μήτση

Το δεύτερο επεισόδιο για την εβδομάδα αναμένεται να προβληθεί το Σάββατο 22/10 για την αγαπημένη σειρά ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη'' με τις εξελίξεις στη ζωή των τριών γυναικών να είναι έντονες μετά τις υποψίες της Μαίρης (Λασκαράκη) για την απιστία του άντρα της...

Οι εξελίξεις για το σημερινό 22/10 επεισόδιο

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξυπνάει και βλέπει δίπλα της έναν άντρα που δεν αναγνωρίζει, τον Ηλία. Τηλεφωνεί στην Μπέτυ τρομοκρατημένη. Δεν θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι η γυναίκα δίπλα του ονομάζεται Κατερίνα. Η Μαίρη και ο Ηλίας προσπαθούν να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μιμίκα εισβάλλει στο σπίτι της φίλης της, της Μαίρης, και του Γιώργου. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, ο οποίος την απειλεί με χωρισμό. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος χτυπάει το κουδούνι. Ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας, με τη Μαίρη και τον Γιώργο να βρίσκονται άθελά τους στη μέση του καβγά.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας ψάχνει αναστατωμένος τη μητέρα του, που δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η Μαίρη προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως ο πανικός δεν σταματά. Οι δυο τους καταλήγουν να ψάχνουν φωτογραφίες της Ντίνας για να στείλουν σήμα εξαφάνισης.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το ρόλο της στη σειρά

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''ελένη'' την Παρασκευή 14/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή παράλληλα μίλησε για το ρόλο της στη σειρά ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη''.

Πρόκειται για έναν κωμικό χαρακτήρα, τον οποίο ενσαρκώνει η Βάσω με μεγάλη επιτυχία μαζί με άλλες δύο σπουδαίες συναδέλφους της. Απολαμβάνει πολύ τη συμμετοχή της, όπως τόνισε και δε μετανιώνει για την απόφαση της της, αυτός υπήρξε καταλυτικός λόγος για να πει το ναι!

«Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ…όταν άκουσα ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης κάνουν δουλειά, είπα “τέλος, αυτό ήταν”.

Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που βιώνει την 7ετία του γάμου της και πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της κοιτάει και άλλες γυναίκες. Είναι πολύ αστείο. Το έχουμε συζητήσει και με τον Μιχάλη και με τον Θανάση, είναι πώς τις βιώνει τις καταστάσεις ο κάθε ήρωας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαίρη Μαίρη Μαίρη εξελίξεις (15/10): Μία εξαφάνιση φέρνει μεγάλη αναστάτωση

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: «Ρίχνω ΤΟ γέλιο!» - Οι Twitterάδες υποκλίθηκαν ξανά στην Πηνελόπη Πιτσούλη για τις ατακάρες της