Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη κωμική σειρά του Mega, Μαίρη Μαίρη Μαίρη επιστρέφει απόψε (21/10) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές για τις τρεις πρωταγωνίστριες (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη για τον ρόλο που ανέλαβε).

Τι θα δούμε σήμερα (21/10) στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) εκμυστηρεύεται στην Ιουλία την αναποφασιστικότητά της ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ηλία, όμως η μητέρα της δεν τη βοηθάει πολύ με τις απόψεις της. Στο μεταξύ, ένα αναπάντεχο περιστατικό θα οδηγήσει τον Γιάννη στο νοσοκομείο και η Μαίρη θα πιστέψει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη γι’ αυτό που του συνέβη.

Λίγο αργότερα, στο γραφείο, θα εκμυστηρευτεί στην Μπέτυ πως είναι δύσκολο να έχεις σχέση με δύο άντρες.

Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) αναφέρει στη μητέρα της, τη Ζορζέτα, ότι το πάθος του Γιώργου αναθερμάνθηκε. Η Ζορζέτα όμως συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Γιώργος απατά την κόρη της.

Η Μιμίκα έχει κι εκείνη να δώσει τις δικές της συμβουλές στη φίλη της και η Μαίρη είναι μπερδεμένη, αλλά πηγαίνει σε ένα sex shop προσπαθώντας να ανανεώσει τη σχέση της με τον Γιώργο, αλλά είναι γεμάτη αμηχανία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Γιώργος κάνει μια κουβέντα μαζί της, που της ανατρέπει τα σχέδια.

Η Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) εκμυστηρεύεται στη φίλη της, τη Βιολέτα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την παρουσία και τη συμπεριφορά της πεθεράς της στο σπίτι. Ωστόσο, μετά τις αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά και τις πονηριές της πεθεράς της, της Ντίνας, η Μαίρη είναι θυμωμένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι ένα κορίτσι που...» - Η Νίκη Λάμη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" πριν την πρεμιέρα

«Δεν συναντιόμαστε» - Η αλήθεια για την σχέση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη πίσω από τις κάμερες