Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο», θα δούμε πως η Ηγουμένη, ζητάει στον Πέτρο να απομακρυνθεί από το μοναστήρι μιας και πια δεν χρειάζονται τις υπηρεσίες του, ωστόσο εκείνος, είναι έτοιμος να πείσει την Ελισάβετ να μην χειροτονηθεί.

Αφού η Ηγουμένη εξήγησε στον Πέτρο ότι δεν τον χρειαζόταν πλέον στο μοναστήρι, η Ελισάβετ ένιωσε μεγάλη ανακούφιση. Φυσικά, ο Πέτρος δεν δέχτηκε την ήττα τόσο εύκολα.

Πέτρος και Ελισάβετ σε τρυφερό τετ-α-τετ στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο Πέτρος Ελισάβετ

Χωρίς δισταγμό, αναλαμβάνει δράση για να βγάλει την Ελισάβετ από εκεί. Μια μέρα, καθώς μπαίνει ο Πέτρος στο δωμάτιό της, την παίρνει στην αγκαλιά του. Τότε είναι που η Ηγουμένη τους πιάνει επ' αυτοφώρω (δείτε εδώ ποια πρωταγωνίστρια θα πεθάνει).

Αμέσως γίνεται μεγάλο σούσουρο στο μοναστήρι. Η Ελισάβετ επιστρέφει βιαστικά στο δωμάτιό της ευχόμενη διακαώς να ανοίξει η γη και να την καταπιεί. Νιώθει απέραντες ενοχές και θυμό, ξεσπώντας στον Πίτερ που πιστεύει ότι έχει χάσει πλέον την Ελίζαμπεθ για πάντα.

Μπαίνει και σκορπά τον τρόμο - Ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας που «εισβάλλει» στη σειρά

Μπορεί μέχρι στιγμής να νομίζαμε πως δεν υπάρχει πιο σκοτεινός χαρακτήρας στο Μαύρο Ρόδο από τον Καστρινό, ωστόσο σύντομα θα διαπιστώσουμε πως στην αγαπημένη σειρά θα μπει ακόμα ένας αδίστακτος άνδρας που εμπλέκεται με τον κόσμο της νύχτας.

Μαύρο Ρόδο νέος χαρακτήρας

Όπως θα δούμε, μιας και ο Θέμης βλέπει πως δεν βρίσκει ανταπόκριση από τον Πέτρο, θα επιστρατεύσει ένα άλλο μέλος της οικογένειάς του, τον ανιψιό του. Το όνομα του χαρακτήρα δεν έχει φανερωθεί ακόμα.

Ο ανιψιός του Θέμη έχει πάρει πολλά από τα στοιχεία του θείου του και έτσι, είναι κι εκείνος μπλεγμένος σε σκοτεινά μονοπάτια. Ο Θέμης θα τον πάρει κοντά του και θα τον εντάξει στις δουλειές που κάνει με το νυχτερινό του κέντρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Σατανικό! Ο Γιώργος άφησε ανάπηρο τον Σταυρίνο για να τον εκδικηθεί

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Σοκ! Ο Βίκος είναι ο χαμένος γιός της Ηγουμένης Φιλαρέτης