Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή τη χρονιά τον απολαμβάνουμε μέσα από την Άγρια Γη, (δείτε εδώ όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα) ένα δράμα το οποίο αφορά την ζωή που του έκλεψαν, και επιστρέψει 28 χρόνια μετά ζητώντας εκδίκηση! Ο λόγος για τον ηθοποιό Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου”.

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από την σειρά αναφέρθηκε στην απόσταση με την σύντροφό του λόγω των γυρισμάτων της σειράς, και αποκάλυψε πως η Αθήνα δεν είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσε να ζήσει αφού προτιμά την ηρεμία της Κύπρου.

Όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Μιχαήλ

«Δε θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στην Αθήνα γιατί είναι πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί. Έχω μάθει αλλιώς εγώ στην Κύπρο. Μου αρέσει η ηρεμία. Η Αθήνα είναι καλή να έρχεσαι διακοπές, να δουλεύεις λίγο και μετά πίσω στην Κύπρο» είπε και συνέχισε:

«Προφανώς λείπω στην σύντροφό μου όπως και εκείνη σε εμένα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να σηκώνομαι να φεύγω έστω και για μισή εβδομάδα. Ουσιαστικά είναι μισή ζωή πλέον. Μισή στην Ελλάδα, μισή στην Κύπρο. Το παίρνει ευτυχώς πολύ καλά, μου δίνει δύναμη, με στηρίζει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί αν δεν υπάρχει αυτό, δε μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση σου.

Εννοείται ότι υπάρχει η σκέψη του γάμου και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω αλλά επειδή τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, θεωρώ ότι όλα πρέπει να γίνουν όταν είναι η ώρα. Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα σπιτικό σε ένα μέρος που θέλω και να κάνω οικογένεια. Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου, έτσι είναι το σωστό αλλιώς δεν γίνεται δουλειά».

Η τραγική ιστορία του ήρωά του στην σειρά

Η υπόθεση μας πάει πίσω 28 χρόνια πριν, όταν ο 10χρονος ακόμη Νικόλας, ο οποίος είναι γιος του Πέτρου Γαλάνη ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», απαγάγεται μπροστά στην φίλη του, Ελπίδα και από τότε αγνοείται, μέχρι σήμερα!

Το κτήμα περνά στα χέρια της μητέρας της Ελπίδας, Όλγας, η οποία ήταν γραμματέας του πατέρα του, η οποία μετά την απαγωγή παντρεύτηκε τον Αντώνη και έφερε στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη, ενώ και η Ελπίδα έχει μεγαλώσει και έχει φτιάξει τη ζωή της με τον Στέφανο έχοντας γιο τον Κωστή.

Η Ελπίδα δεν ξέχασε ποτέ τον φίλο της παρότι πέρασαν τα χρόνια, και δεν γνωρίζει ότι ζει και επιστρέφει με άλλο όνομα ως Άρης, προκειμένου να ζητήσει εκδίκηση από το άτομο που στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του. Όμως αυτό το άτομο όπως αποδεικνύεται είναι η Όλγα την οποία χωρίς να ξέρει την ερωτεύεται!

Η Όλγα πλέον έχει όλη την περιουσία του, του έχει κλέψει με λίγα λόγια τη ζωή , και ο ίδιος μόλις ανακαλύπτει τι συμβαίνει βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στην εκδίκηση και στον μεγάλο του έρωτα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη - Η υπόθεση και το καστ της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ

«Υποδύομαι έναν ιδιωτικό ερευνητή που...» - Η σχέση του Τζιόβα με την Άννα Μαρία Ηλιάδου στην Άγρια Γη