Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, όλα δείχνουν πως η Στέλλα δεν ξεπέρασε ποτέ τον Αστέρη. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι πριν εκείνος γνωρίσει την Αργυρώ, σύντομα όμως αποφάσισαν να μείνουν δύο καλοί φίλοι. Εκείνη βοήθησε και βοηθά ακόμα την οικογένεια του πρώην αγαπημένου της και παρόλο που συχνά κάνει σχέσεις με άλλους άντρες, το μυαλό της παραμένει στον Αστέρη.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TV24

Η Στέλλα προσεγγίζει ξανά τον Αστέρη στον Σασμό

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Στέλλα θα κάνει ξανά μια προσπάθεια να τα βρουν οι δυο τους, αλλά εκείνος θα φανεί για μια ακόμη φορά αρνητικός. Ακόμα και όταν του πει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού, δεν θα του αλλάξει γνώμη (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για την Αργυρώ και τον Αστέρη).

Σασμός Στέλλα Αστέρης

Στο μεταξύ, η Σοφία που θα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα πραγματικά συναισθήματα της κόρης της, θα ζητήσει από τον Αστέρη να μη βρεθεί ξανά μαζί της γιατί η παρουσία του της κάνει κακό.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Τι θα δούμε σήμερα (27/10) στον Σασμό

Ένταση δημιουργείται για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου. Εκείνος την πιέζει να γυρίσουν στα Γιάννενα για να ηρεμήσουν και να σώσουν τον γάμο τους, εκείνη επιμένει πως δεν μπορεί να αφήσει τους δικούς της σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή και το χάος μεταξύ τους είναι αναπόφευκτο.

Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση, που αποκαλύπτει μια κρυφή συμμαχία. Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο).

Σασμός - Μαθιός

«Τόσο πολύ βιάζομαι να γίνεις γυναίκα μου, δεν μπορώ να περιμένω ούτε μια στιγμή παραπάνω», της ανακοινώνει, ενώ στην πραγματικότητα φοβάται τις κινήσεις του Παύλου. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει.

Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο, ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο «Σασμός» στον... ΑΝΤ1

Σασμός αποκλειστικό: «Βόμβα»! Ο Λευτέρης παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας;