Από Πέννυ Μαστοράκου

Δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι καλούνται να συνυπάρξουν για χάρη των παιδιών τους! Ο λόγος για την ξεκαρδιστική σειρά Ποιος Παπαδόπουλος, η οποία έρχεται με φόρα και αυτή την εβδομάδα με δύο άκρως απολαυστικά επεισόδια (δείτε τα επικά σχόλια του Twitter για την σειρά) στα οποία θα ρίξουμε πολύ...γέλιο!

Ο Γιάννης έχει ξεκινήσει τις ύποπτες κινήσεις, και ο Αρίστος άλλο που δεν θέλει να τον ξεσκεπάσει για να δείξει σε όλους πως έχει δίκιο να τον υποπτεύεται! Θα τα καταφέρει; Για να δούμε...

Ετοιμαστείτε για επεισόδια "φωτιά" στο Ποιος Παπαδόπουλος

Τετάρτη 26/10

Ο Αρίστος, ακόμα έξαλλος μετά το σκηνικό με τον Γιάννη και τον διοικητή της Τροχαίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Γιάννης χρησιμοποιεί το τζιπ του για παράνομες δοσοληψίες. Όλοι όμως, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας, είναι εναντίον του. Για να αποδείξει λοιπόν ότι έχει δίκιο, δείχνει σε όλους το πορτμπαγκάζ που έχει απομεινάρια από υλικά οικοδομής.

 Ποιος Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης για να σώσει το τομάρι του, λέει ότι αποφάσισε να αναστηλώσει το καμένο τους σπίτι και τώρα ο Αρίστος, αλλά και όλη η οικογένεια, βρίσκονται αναγκασμένοι να συμμετάσχουν στις εργασίες αναστήλωσης που στήνουν στα γρήγορα ο Γιάννης με τη βοήθεια του Θανάση. Ωστόσο ο Αρίστος δεν πρόκειται να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα.

Πέμπτη 27/10

Ο Αρίστος αναγκάζει τον Γιάννη να ανακοινώσει σε όλους τις παράνομες δραστηριότητες για τις οποίες χρησιμοποιούσε το τζιπ και, ενώ η Περιστέρα ψάχνει να βρει τη δύναμη να τον συγχωρέσει για άλλη μια φορά, ο Γιάννης περνάει κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθεί να την τρέξει σε ινστιτούτα αισθητικής. Τα παιδιά πάλι συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για την καρδιά της Εριέττας.

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Εν τω μεταξύ, στην αντιπροσωπεία έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το μυστικό του Αρίστου σχετικά με το λάθος που είχε γίνει στο μαιευτήριο. Ωστόσο, η Μελίνα θα το χειριστεί τελείως διαφορετικά το όλο θέμα και έχει μάλιστα και μια ιδέα για το πώς θα παρουσιάσουν επιτέλους τους άλλους Παπαδόπουλους σε όλο τον κύκλο τους…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο καθένας παίρνει μία απόφαση!» - Ο πραγματικός λόγος που ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν δίνει συνεντεύξεις

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»