Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την αναστάτωση που έφεραν οι χθεσινές (24/10) σκηνές στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια που γράφτηκαν), ο Σασμός επιστρέφει απόψε (25/10) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο το χωριό θα μάθει πως πέθανε μέσα στη φυλακή ο Κώστας.

Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη (25/10) στον Σασμό

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Όλοι μαθαίνουν πως είναι νεκρός και ζητούν από τον Θεό να τον συγχωρέσει για τα σφάλματά του. Μόνο ένα άτομο δείχνει να είναι ευχαριστημένο από αυτή την εξέλιξη και αυτή είναι η Άσπα, που πλέον αισθάνεται καλά με τον εαυτό της και απέναντι στην ψυχή του Κώστα, ενώ νιώθει έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της.

Σασμός - Νικηφόρος

Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μια ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος. «Είναι δυνατόν να τα βάζεις εσύ με τον Παύλο; Ο,τι κι αν έχει η Καλλιόπη μαζί του, εσύ δεν πρέπει να μιλάς.

Η βεντέτα δεν αφορά εσένα και πρέπει να το βάλεις καλά μέσα στο κεφάλι σου, πριν πεθάνουμε όλοι», του τονίζει η μητέρα του και εκείνος δεν σταματά να της λέει πως ο Παύλος Βρουλάκης και μόνο αυτός φταίει για τον θάνατο του πατέρα του. Μάταια η Βασιλική προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό όταν συναντιούνται ξανά τυχαία στον δρόμο και με αφορμή την κουβέντα που είχε ο ξάδελφος της Μαρίνας με τον Νικηφόρο, δημιουργείται ένταση.

Αντίθετα, η Άσπα αισθάνεται πιο ήρεμη από ποτέ και νιώθει πως έχει βρει στον Παύλο τον προστάτη που έψαχνε. Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται, η έφοδος του Αντώνη στα φορτηγά του Λευτέρη αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν όπλα στα κιβώτια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: Ο Αστέρης θα μάθει πως ο Πετρής είναι γιος του

«Είχα κρίσεις άγχους και...» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τις δύσκολες στιγμές