Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να νομίζαμε ότι όσα παρακολουθήσαμε στην πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» ήταν πολλά, ωστόσο η δεύτερη σεζόν έχει έρθει πολύ δυναμικά για να ανατρέψει τα πάντα για τους τηλεθεατές.

Ο Παύλος Βρουλάκης έχει δώσει την εντολή του για να πεθάνει μέσα στη φυλακή ο Κώστας (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο ίδιος για το τέλος του ρόλου του), ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή του ανιψιού του Άγγελου και φέρθηκε τόσο άσχημα στην Άσπα.

Ο θάνατος του Κώστα δε θα είναι ωστόσο ο μόνος που θα παρακολουθήσουμε στον Σασμό, μιας και σε λίγο καιρό άλλος ένας πρωταγωνιστής θα δολοφονηθεί...

Ποιος πεθαίνει στον Σασμό

Ο λόγος για τον Σταύρο, ο οποίος προς το παρόν προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Αργυρώ. Η κοπέλα του έχει δείξει με τον τρόπο της πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί.

Σασμός θάνατος Σταύρου

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, ο χωρισμός του Σταύρου με την Αργυρώ δε θα αργήσει να έρθει και έτσι ο νεαρός άνδρας θα γυρίσει πίσω στον τόπο καταγωγής του, τα Γιάννενα. Εκεί βρίσκεται ακόμα ο αδερφός του, Βαγγέλης, ο οποίος είναι ακόμα μπλεγμένος με τους τοκογλύφους.

Κάπως έτσι, προκειμένου να απειλήσουν ακόμα περισσότερο τον Βαγγέλη, οι τοκογλύφοι, σκοτώνουν τον Σταύρο για να στείλουν ένα μήνυμα.

Η είδηση αυτή πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Βρουλάκη και η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, μιας και μετά τον πατέρα της και τα αδέρφια της, έχασε και τον άνθρωπο που της στάθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Ο Αστέρης θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει, ωστόσο εκείνη τη στιγμή η Αργυρώ δε θα θέλει ούτε να τον δει μπροστά της. Ο θάνατος του Σταύρου θα της στοιχίσει πάρα πολύ...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: Καρέ - καρέ ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής!

Σασμός εξελίξεις (26/10): Η σκηνή που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές - Ο Μαθιός και το όπλο